Live
Urban Growth Boundary -malli kaupunkiseutujen kasvun ohjaamisessa
tapahtumat

Urban Growth Boundary -malli kaupunkiseutujen kasvun ohjaamisessa

Sitran Energiaohjelma ja MAL-verkosto järjestävät tilaisuuden Urban Growth Boundary -malli kaupunkiseutujen kasvun ohjaamisessa. Suomalaisten kaupunkiseutujen kasvun hallinnan kehittämistarpeita ja -mahdollisuuksia pohditaan Portlandin esimerkin valossa.

  • 02.12.2010 klo 13:30 - 19:00

Sitran Energiaohjelma ja MAL-verkosto järjestävät tilaisuuden Urban Growth Boundary -malli kaupunkiseutujen kasvun ohjaamisessa.

aika: torstai 2.12.2010 klo 12.30-17:00
paikka: Helsingin Messukeskus

Tilaisuuden pääpuheenvuoron käyttää johtaja Robin MacArthur, AICP, Portlandin metropoliseudulta. Työpajaosuudessa ryhmät käsittelevät suomalaisten kaupunkiseutujen kasvun hallinnan kehittämistarpeita ja -mahdollisuuksia Portlandin esimerkin valossa.

Kutsuvierastilaisuus, kielet englanti ja suomi.

Lisätietoja

Kimmo Kurunmäki, projektipäällikkö, MAL-verkosto
Tampereen seudun kuntayhtymä, puh. 040 579 3396

MAL-verkosto  kehittää seudullista maankäytön, asumisen ja liikenteen suunnittelua. Verkostossa parannetaan seutujen kehitysedellytyksiä ja hillitään ilmastonmuutosta kokonaisvaltaisesti. Toiminta tukee Paras-kaupunkiseutu­suunnitelmien toteuttamista ja kuntien välisen yhteistyön vakiinnuttamista. Tavoitteena on kehittää suunnittelun prosesseja ja työkaluja sekä levittää hyviksi todettuja yhteistyön käytäntöjä seutujen suunnitteluun.

Mistä on kyse?