Live
Vaikuttavuusliiketoi-­minnan mallintamistyöpaja
tapahtumat

Vaikuttavuusliiketoi-­minnan mallintamistyöpaja

Miten vaikuttavuutta saadaan aikaan liiketoiminnan avulla? Millä logiikalla toimintasi saa aikaan tavoitellut vaikutukset? Kuinka kehität jatkuvasti omaa vaikuttavuuttasi, ja kuinka viestit siitä?

Työpajassa opit kuinka oman organisaatiosi vaikuttavuutta voi mallintaa käytännönläheisesti. Löydät olennaiset asiat ja pystyt kiteyttämään ne. Silloin vaikuttavuudesta on helppo keskustella organisaation sisällä sekä ulkoisten sidosryhmien kanssa. Saat mukaasi käytännölliset työkalut, joiden avulla voit jatkaa vaikuttavuutesi työstämistä omassa organisaatiossasi.

Vaikuttavuusmalli (logic model, theory of change) kartoittaa polun omasta päivittäisestä toiminnasta yhteiskunnalliseen vaikuttavuuteen.

Vaikuttavuusliiketoimintamalli (impact business model, social business model) puolestaan pohjautuu business model canvas -malliin, johon on lisätty yhteiskunnallisen vaikuttavuuden ainekset osaksi liiketoimintaa.

Ohjelma:

8:30 Aamukahvi

9:00 Vaikuttavuusmallin työstäminen

12:30 Lounas

13:30 Vaikuttavuusliiketoimintamallin työstäminen

14:30 Iltapäiväkahvi

15:00 Tiivistys ja yhteenveto

16:00 Lopetus

Työpajaan mahtuu mukaan 30 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Toivomme, että kustakin organisaatiosta tulisi mukaan kaksi henkilöä.

Kouluttajana tapahtumassa toimivat Impactorin Jenni Selosmaa, KTM (rahoitusala ja liiketoiminnan kehittäminen), yhteiskunnallinen yrittäjä, ideoija, mentori ja valmentaja. jenni.selosmaa@impactor.fi, 050 546 9237

Kristiina Ullgrén, VTM (valtio-oppi, tietojenkäsittelytiede, filosofia ja taloustiede), uudenaikaisten toimintamallien ja digitaalisten välineiden hyödyntäminen työssä, tiimityön kehittäminen ihmiskeskeisillä, itseohjautuvilla menetelmillä.

Saila Kokkonen, KTM (kansainvälinen liiketoiminta, kehitysmaatutkimus, laskentatoimi ja rahoitus), yhteiskunnallinen yrittäjyys ja innovointi, Impact-toiminnan markkinointi rahoittajille, organisaation ja yksilön sisäinen kehittyminen.

Impactor on yhteiskunnallinen yritys ja osuuskunta, joka on perustettu edistämään yhteiskunnallista yrittäjyyttä ja muuta vaikuttavaa impact-toimintaa Suomessa ja laajemmin. Tarjoamme fasilitointi-, koulutus- ja valmennus-palveluja vaikuttavuustoimijoille organisaatiorakenteesta riippumatta, tarkoituksena helpottaa toimijoiden rahoituksen hankintaa. Olemme mukana rakentamassa uusia ratkaisuja yhteiskunnallisiin haasteisiin. Teemme ja tuemme merkityksellistä työtä vaikuttavuuden aikaansaamiseksi.

 

Ilmoittaudu työpajaan 19.8. mennessä täällä .

Mistä on kyse?