Live
Waves: Työkaluja yhteiskunnalliseen muutokseen
tapahtumat

Waves: Työkaluja yhteiskunnalliseen muutokseen

Muutoksentekijöille tarkoitettu Ashoka Nordicin Waves-tapahtuma kokoaa muutoksentekijät 15.9.2022 Miltton Houselle Helsinkiin ja verkkoon. Kutsumme kaikki osallistumaan kestävämmän tulevaisuuden ja muutoksen rakentamiseen.

Waves tarjoaa kattauksen parhaita sosiaalisten innovaatioiden tekijöitä, joiden kanssa solmia suhteita, vaihtaa ajatuksia ja kokemuksia. Tilaisuudessa kuulemme Keynote-puheita, esityksiä, paneelikeskusteluja ja työpajoja – verkostoitumista, vuorovaikutusta ja toistemme seurasta nauttimista unohtamatta.

Sitra toimii tilaisuuden yhteistyökumppanina järjestämällä oman workshopin, jossa muutosten ennakointi ja muutoskyky yhdistyvät. Sitran tulevaisuusasiantuntija, tulevaisuudentutkimuksen dosentti Mikko Dufva toimii myös tapahtuman Keynote-puhujana.  
Tutustu puhujiin Wavesin verkkosivuilla

Jokainen on muutoksentekijä

Tapahtuma on areena muutoksentekijöille saada näkyvyyttä, verkostoitua, inspiroitua ja oppia uutta yhteiskunnallisen muutoksen tekemisestä.

Tapahtuman syvempänä agendana on vauhdittaa systeemistä muutosta ja eri sektorien välistä yhteistyötä Suomessa ja globaalisti, jotta kestävyystavoitteet olisi mahdollista saavuttaa.

Mukana on yrittäjiä, yrityksiä, julkisia ja akateemisia toimijoita sekä sijoittajia eri sektoreilta. Tapahtuman tarkempi ohjelma julkaistaan elokuussa.

#Waves #WavesSummit #makingwaves #socialinnovation #changemaker

Ashokan tapahtumasivuille