Live
World Circular Economy Forum 2018

Kutsuvierastilaisuus

Sitra järjestää The World Circular Economy Forum 2018:n yhteistyössä Japanin ympäristöministeriön kanssa 22.-24. lokakuuta Pacifico Yokohama -konferenssikeskuksessa Jokohamassa Suur-Tokion alueella Japanissa. Tapahtumaan odotetaan yli tuhatta osanottajaa.

WCEF2018 keskittyy etenkin kiertotalouden tulevaisuuden visioihin. Keskustelunaiheita Jokohamassa ovat muun muassa taloushyötyjen ja sosiaalisen tasa-arvon kysymykset kiertotaloudessa, energia- ja ilmastoratkaisut kiertotaloudessa, globaalit arvoketjut ja kiertotalouden mukainen kauppa sekä myös liikkumisen vallankumous ja muovijätteen vähentäminen.

WCEF2018 myös esittelee Japanin tarinan siitä, miten siitä on tullut yksi maailman johtavista kiertotalouden edistäjistä sekä Japanin parhaat ratkaisut yksityisen ja julkisen sektorin yhteistyöstä kiertotaloudessa. Foorumin 17 osiota koostuvat huippuluennoista, teemakeskusteluista ja verkottumistapahtumista.

WCEF2018:n muut järjestäjät ovat kiertotalouden edelläkävijäjärjestö Ellen MacArthur Foundation, Eria (ASEAN-maiden ja Itä-Aasian taloudellinen tutkimusinstituutti), Euroopan komissio, OECD, YK:n kehitysohjelma UNDP, YK:n ympäristöohjelma sekä Maailman talousfoorumin (WEF) Pace Network. Lisäksi kumppaneina ovat Institute for Global Environmental Strategies (IGES) sekä UNCRD.

Tutustu ohjelmaan ja lue lisää tapahtumasta englanniksi osoitteessa www.wcef2018.com

Mistä on kyse?