archived
Arvioitu lukuaika 1 min
Tämä sivu on arkistoitu ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa

Cleantech Finland tarinakilpailu auki 2.10. asti

Suomalaisen ympäristöliiketoiminnan kasvua tukeva Cleantech Finland pyrkii tarinakilpailulla löytämään erottuvia ja tehokkaita oivalluksia kertoa ympäristöosaamisen tarinaa maailmalla.

Julkaistu

Suomalaisen ympäristöliiketoiminnan kasvua tukeva Cleantech Finland® järjestää tarinakilpailun, joka haastaa suomalaiset kertomaan, mitä on suomalainen ympäristöosaaminen ja millaisia suomalaista ympäristöliiketoimintaa edistäviä tarinoita suomalaisuudesta kumpuaa.

Miten suomalainen ympäristöosaaminen erottuu maailmalla?

Lähteekö ainutlaatuisuutemme puhtaasta luonnosta, teollisesta historiasta, liiketoiminnallisesta ketteryydestä vai jostain aivan muusta? Tarinakilpailulla Cleantech Finland pyrkii löytämään erottuvia ja tehokkaita oivalluksia kertoa ympäristöosaamisen tarinaa maailmalla. Kaikki materiaali kirjoitetusta kuvaan ja videoon tai grafiikkaan on tervetullutta.

Tarinakilpailun raadissa toimivat Helsingin Yliopiston professori Pekka Aula, europarlamentaarikko Heidi Hautala, EK:n johtaja Jukka Koivisto, Ellun Kanat -yrityksen viestintäkonsultti Kirsi Piha, Fortumin johtaja Carola Teir-Lehtinen ja Tekniikka&Talous-lehden päätoimittaja Timo Tolsa.

Kilpailun kohderyhmää ei ole rajattu, joten kuka tahansa Suomen ympäristöliiketoiminnasta kiinnostunut voi osallistua kisaan. Cleantech-osaamista voi tuoda esiin miltä toimialalta tahansa. Palkinnot ovat 5.000 euroa, 3.000 euroa ja 1.000 euroa.

Osallistumisaikaa on 2.10.2009 asti.

Lisätietoja kilpailusta ja Cleantech Finlandista »
Cleantech Finland »

Mistä on kyse?