archived
Arvioitu lukuaika 1 min
Tämä sivu on arkistoitu ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa

Eeva Hellströmille myönnettiin kaksi huomionosoitusta Metsäpäivillä

Maamerkit-ohjelman ohjelmajohtaja Eeva Hellströmille myönnettiin Vuoden metsänhoitaja -palkinto ja Suomen Metsäyhdistyksen kultainen ansiomerkki.

Julkaistu

Maatalous- ja metsätieteiden tohtori Eeva Hellströmille myönnettiin Vuoden metsänhoitaja -palkinto ja Suomen Metsäyhdistyksen kultainen ansiomerkki. Eeva Hellström on tehnyt merkittävän uran metsäsektorilla ja toimii vuoden 2010 alusta käynnistyvän Sitran Maamerkit-ohjelman ohjelmajohtajana.

Vuoden metsänhoitaja -palkinnon tarkoituksena on tuoda esiin metsänhoitajien osaamista ja merkitystä metsien kestävässä hyödyntämisessä alan kotimaisessa ja kansainvälisessä toimintaympäristössä. Vuoden 2009 metsänhoitajan palkitsivat Metsäpäivillä OP-Pohjola-ryhmä ja Metsänhoitajaliitto.

Suomen Metsäyhdistys myönsi kultaisen ansiomerkin Eeva Hellströmille niin ikään Metsäpäivillä. Kultainen ansiomerkki myönnetään henkilölle erityisistä, pitkäaikaisista ja vaikutuksiltaan valtakunnallisista ansioista maamme metsäalan hyväksi.

Eeva Hellström on kansainvälisesti arvostettu metsäsektorin ja yhteiskunnan vuorovaikutuksen asiantuntija. Hellström on urallaan työskennellyt metsäsektorin tulevaisuutta luotaavien hankkeiden, selvitysten ja ohjelmatyön parissa. Hän on ollut tutkijana Euroopan metsäinstituutissa sekä johtajana Suomen Metsäyhdistyksen Päättäjien metsäakatemiassa yli 10 vuotta. Sieltä hän siirtyi vetämään Kansallista luonnonvarastrategiaa Sitraan ja jatkaa Sitran Maamerkit-ohjelman ohjelmajohtajana.

Lisätietoja 

Suomen Metsänhoitajaliiton tiedote:
www.metsanhoitajat.fi » 

Suomen Metsäyhdistyksen tiedote: 
www.metsapaivat.fi » 

Mistä on kyse?