archived
Arvioitu lukuaika 1 min
Tämä sivu on arkistoitu ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa

Etsimme perustettavalle pääkaupunkiseudun Smart & Clean-säätiölle toimitusjohtajaa

Hakuaikaa on 15.5. asti. Säätiön tavoitteena on nostaa pääkaupunkiseutu maailman johtavien, älykkäiden cleantech-metropolien joukkoon.

Julkaistu

Helsinki, Espoo, Vantaa, Lahti, Kauniainen ja Suomen johtavat  yritykset perustavat yhdessä Sitran kanssa Smart & Clean-säätiön. Säätiön tavoitteena on nostaa pääkaupunkiseutu maailman johtavien, älykkäiden cleantech-metropolien joukkoon ja luoda pääkaupunkiseudusta merkittävä uusien älykkäiden ja puhtaiden ratkaisujen näyteikkuna-alue. Säätiö identifioi, rakentaa ja käynnistää merkittäviä smart & clean-projekteja pääkaupunkiseudulla yhdessä muiden toimijoiden kanssa.

Etsimme perustettavalle pääkaupunkiseudun Smart & Clean-säätiölle

toimitusjohtajaa.

Toimitusjohtajalta edellytämme vahvaa cleantech-kentän ja yritysjohdon tuntemista, dynaamista johtamisotetta, kokemusta yrityskoalitioiden ja isojen projektien johtamisesta, osaamista tai näyttöjä uudenlaisten liiketoimintamallien luomisesta, vahvoja verkostoja ja esiintymiskykyä. Arvostamme myös kaupunkien toiminnan tuntemusta. Toimitusjohtaja johtaa 6-7 asiantuntijan tiimiä ja hänen ensimmäisiä tehtäviään on tiimin rakentaminen. Tehtävä on määräaikainen ja alkaa tavoitteellisesti 1.6.2016 sekä päättyy 30.6.2021.

Hakemukset palkkatoiveineen tulee osoittaa osoitteeseen: kirsi.jyly@sitra.fi 15.5.2016 mennessä (hakuaikaa jatkettu). Lisätietoja voi kysyä perustettavan säätiön hallituksen puheenjohtajalta Pekka Lundmarkilta (pekka.lundmark@fortum.com) tai hallituksen jäsen Mari Pantsarilta sähköpostitse mari.pantsar@sitra.fi tai soittamalla (050-3820755) 10.5.2016 klo 10.30-12.00 tai 11.5.2016 klo 10.30-11:30.

Mistä on kyse?