uutiset
Arvioitu lukuaika 2 min

Haemme asiantuntijaa Sitran Terveysdata 2030 -projektiin

Oletko kiinnostunut datataloudesta? Haluatko edistää terveysdatan hyötykäyttöä ja laajentaa terveysdatatietämystä Suomessa ja Euroopassa? Jos olet kokenut verkostoituja, tule rakentamaan parempaa tulevaisuutta kanssamme!

Julkaistu

Sitra on suomalaisten tulevaisuustalo, jonka tavoitteena on reilu ja kestävä tulevaisuus – hyvä elämä, jota eletään maapallon kantokyvyn rajoissa. Käytännössä Sitra ennakoi yhteiskunnan muutoksia, selvittää kehitysvaihtoehtoja, toteuttaa ja rahoittaa kokeiluja, kehittää toimintamalleja ja tuo ihmiset ja organisaatiot yhteen, jotta uudistuminen onnistuu.

Terveysdata 2030 -projektissa edistämme terveysdatan hyötykäyttöä niin Suomessa kuin Euroopassa sekä tuemme Suomen terveysalan kilpailukyvyn kehitystä.

Haemme nyt

asiantuntijaa

määräaikaiseen vuoden työsuhteeseen, vanhempainvapaan sijaiseksi. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Projektiin kuuluu keskeisenä osana 26 Euroopan maan TEHDAS-yhteistoimintahanke, jota koordinoimme, sekä Kilpailukykyä terveysdatasta -hankekokonaisuus.

Projektissa pääset edistämään terveysdata hyötykäyttöä niin Suomessa kuin Euroopassakin. Asiantuntijana osallistut sekä kansalliseen työhön että kansainväliseen TEHDAS-hankkeeseen.

Vastuullasi on Suomen terveysdatan ekosysteemien kehittäminen aiemmin laadittuun selvitykseen pohjautuen. Tehtäviisi kuuluu myös eurooppalaisen terveysdatan toisiokäytön tilanneseuranta ja Suomen ekosysteemin analysointi kansainvälisiin verrokkeihin nähden. Osallistut STM:n alaisen sote-tiedon toisiokäytön ekosysteemityöryhmään sekä TEHDAS-hankkeessa Euroopan terveysdata-alueen konseptointiin. Lisäksi tehtävänäsi on jatkaa projektiin liittyvää yhteistyötä kansainvälisten terveysekosysteemien kanssa.

Odotamme

  • hyvää ymmärrystä terveysdatan erityispiirteistä datataloudessa sekä toimintaympäristön tuntemusta
  • näyttöä menestyksekkäästä sidosryhmätyöstä ja verkostojen rakentamista
  • itsenäistä työotetta, organisointikykyä ja projektinhallintataitoja
  • sujuvia kirjallisia ja suullisia viestintä- ja esiintymistaitoja sekä hyviä vuorovaikutustaitoja suomeksi ja englanniksi
  • hyvää ja positiivista asennetta ja kollegoiden tukemista tarvittaessa.

Tarjoamme

  • dynaamisen ja kunnianhimoisen tiimin asiantuntijatyösi tueksi
  • mahdollisuuden päästä kokeilemaan rajojasi ja kasvamaan tehtävässä
  • tiimin, jossa pääset tekemään monipuolisia ja haastavia asiantuntijatehtäviä
  • hauskat ja yhteiskunnallista keskustelua rakastavat työkaverit
  • mahdollisuuden olla mukana rakentamassa parempaa huomista.

Kiinnostuitko?

Mikäli tunnistit itsesi ilmoituksesta ja kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si viimeistään maanantaina 28.3.2022.

Lisätietoja antaa projektinjohtaja Markus Kalliola, +358 (294) 618 432, ma 21.3. klo 11-12 ja pe 25.3. klo 11.30-12.30.

Mistä on kyse?