uutiset
Arvioitu lukuaika 2 min

Haemme asiantuntijaa Sivistys+-projektiin

Sykkiikö sydämesi sivistykselle? Näetkö sivistyksen yhteiskunnallisena voimavarana? Jos olet energinen sivistysalan asiantuntija ja kokenut verkostoituja, tule päivittämään kanssamme sivistyskeskustelua vastaamaan nykyajan haasteisiin!

Julkaistu

1.1.2020 käynnistyneessä Sivistys+-projektissa luodaan ja vahvistetaan keskustelua sivistyksestä, jotta sivistys antaisi meille entistä suuremman valmiuden uudistua ja vastata nykyajan viheliäisiin ongelmiin. Tällainen sivistys myös luo merkityksellisyyttä ja hyvinvointia kulutuskeskeisyyden sijaan. Projektissa toimitaan tieteen, median, opetuksen ja vapaan sivistystyön sekä taiteen ja kulttuurin sektoreilla. Sivistys+-projekti sijoittuu Sitrassa ennakointi- ja strategiatoimintoon. Lue lisää projektista tästä: Sivistys+-projekti.

Haemme nyt

asiantuntijaa

määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.4.2020 (tai sopimuksen mukaan) – 30.6.2022.

Tehtäviisi kuuluvat sivistystä koskevan yhteiskunnallisen keskustelun edistäminen ja uudenlaisten käytännön tarpeiden tunnistaminen erityisesti koulutus- ja opetusalan ja vapaan sivistystyön toimijoiden kanssa, Sivistys+-projektin tapahtumien ja hankkeiden konseptointi sekä laaja-alainen sidosryhmäyhteistyö erityisesti sivistysalan toimijoiden kanssa sekä Sivistys+-projektin toiminnan suunnittelu, toteuttaminen ja seuranta yhdessä tiimin kanssa.

 

Odotamme 

  • kiinnostusta tulevaisuuden ennakointiin ja ymmärrystä yhteiskunnallisista ilmiöistä sekä paloa reilun ja kestävän yhteiskunnan kehittämiseen.
  • sivistyskentän ja -keskustelun hyvää tuntemusta sekä työkokemusta esimerkiksi vapaan sivistystyön, järjestötyön tai opetusalan kentältä.
  • osaamista ja kokemusta monialaisesta sidosryhmäyhteistyöstä. Arvostamme erityisesti kokemusta ja verkostoja kulttuurin, median (ml. sosiaalinen media), tieteen ja/tai kasvatus- ja opetusalan kentältä.
  • itsenäistä työotetta, organisointikykyä ja projektinhallintataitoja.
  • sujuvia kirjallisia ja suullisia viestintätaitoja sekä hyviä vuorovaikutustaitoja suomeksi ja englanniksi.
  • soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, esimerkiksi kasvatus-, yhteiskunta- tai humanistisista tieteistä.

 

 Tarjoamme

  • Sitran ennakointi- ja strategiatoiminnossa pääset osaksi laaja-alaisesti maailmaa ja tulevaisuutta tarkastelevaa työyhteisöä
  • pienen projektitiimin, jossa pääset tekemään monipuolisia ja haastavia asiantuntijatehtäviä
  • hauskat ja yhteiskunnallista keskustelua rakastavat työkaverit
  • mahdollisuuden olla mukana rakentamassa parempaa huomista

 

Kiinnostuitko? Mikäli tunnistit itsesi ilmoituksesta ja kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV:si osoitteessa tästä viimeistään 1.3.2020.

 

Lisätietoja antaa johtaja Katri Vataja, Strategia ja ennakointi,
puh. +358 (294) 618 230, 24.2. klo 10-11.30 ja 25.2. klo 11-13

 

 

Mistä on kyse?