uutiset
Arvioitu lukuaika 2 min

Haemme johtavaa asiantuntijaa IHAN-tiimiin

Tulisitko rakentamaan kanssamme reilua ja ihmislähtöistä datataloutta?

Julkaistu

Sitra on suomalaisten tulevaisuustalo. Reiluun datatalouteen liittyvä IHAN®-hankekokonaisuus on jatkoa aiemmille sähköistä asiointia vauhdittaville hankkeillemme. Rakennamme IHAN®-hankkeessamme reilun ja sujuvan datatalouden perustuksia. Tavoitteenamme on luoda yhteiset Euroopan kattavat pelisäännöt ja ratkaisut ihmislähtöiseen datan vaihtoon. Avainalue käynnistyi huhtikuussa 2018 ja päättyy 2021.

Reilu datatalous hyödyttää kaikkia. Henkilökohtaisen tiedon hallinta helpottaa arkea ja lisää hyvinvointia. Yhtenäinen toimintatapa avaa mahdollisuuksia käyttäjälähtöisille innovaatioille ja liiketoiminnalle.

Tule mukaan rakentamaan reilua datataloutta!

Työ etenee vauhdilla ja haemme tiimiin vahvistukseksi nyt

johtavaa asiantuntijaa

määräaikaiseen työsuhteeseen IHAN-hankekokonaisuuteen ajalle 1.8.2019–30.6.2021.

Edellytämme yli kymmenen vuoden työkokemusta liiketoimintalähtöisestä ICT-palvelujen, -ohjelmistojen ja -konseptien kehittämisestä, hyvää ymmärrystä palveluarkkitehtuurista, soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä käytännön kokemusta ja näyttöjä konsultointipalveluiden kehittämisestä. Liiketoimintakonseptien kehittämisessä tulee kyetä yhdistämään hyvä liiketoimintaprosessien ymmärrys ICT-teknologian mahdollisuuksiin sekä viedä niitä käytäntöön haastavassa toimintaympäristössä.

Arvostamme kokemusta kansainvälisessä ympäristössä toimimisesta, sillä työssä tehdään tiivistä yhteistyötä eri kotimaisten ja ulkomaisten sidosryhmien kanssa. Työ sisältää jonkin verran matkustamista ja esiintymisiä eri tilaisuuksissa ja seminaareissa. Lisäksi arvostamme kokemusta kansainvälisten työpajojen fasilitoinnista.

Toivomme henkilöltä näyttöjä hyvistä neuvottelutaidoista ja kokemusta konsultointipalveluiden myynnistä. Monipuolinen kokemus eri toimialoilta sekä eri projektityömenetelmien tuntemus on etu.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä innostavassa työyhteisössä, jonka tulevaisuustyön tähtäimessä on Suomi, joka menestyy kestävän hyvinvoinnin edelläkävijänä.  Lisäksi pääset mielenkiintoiseen ja vauhdikkaaseen työhön IHAN-avainalueelle yhdessä muiden huippuasiantuntijoiden kanssa.

 

Kiinnostuitko? Mikäli tunnistit itsesi ilmoituksesta ja kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV:si osoitteessa tästä 18.06.2019 mennessä

 

Lisätietoja antaa Jyrki Suokas pe 14.6. klo 8.30 – 9.00 ja 16 – 17, puh. 050 598 7348

 

Mistä on kyse?