uutiset
Arvioitu lukuaika 2 min

Haemme asiantuntijaa IHAN-tiimiin

Tulisitko rakentamaan kanssamme reilua ja ihmislähtöistä datataloutta?

Julkaistu

Sitra on suomalaisten tulevaisuustalo. Reiluun datatalouteen liittyvä IHAN®-hankekokonaisuus on jatkoa aiemmille sähköistä asiointia vauhdittaville hankkeillemme. Rakennamme IHAN-hankkeessamme reilun ja sujuvan datatalouden perustuksia. Tavoitteenamme on luoda yhteiset Euroopan kattavat pelisäännöt ja ratkaisut ihmislähtöiseen datan vaihtoon. Avainalue käynnistyi huhtikuussa 2018 ja päättyy 2021.

Reilu datatalous hyödyttää kaikkia. Henkilökohtaisen tiedon hallinta helpottaa arkea ja lisää hyvinvointia. Yhtenäinen toimintatapa avaa mahdollisuuksia käyttäjälähtöisille innovaatioille ja liiketoiminnalle. Tule mukaan rakentamaan reilua datataloutta!

Työ etenee vauhdilla, ja haemme tiimin vahvistukseksi nyt

asiantuntijaa

määräaikaiseen työsuhteeseen IHAN-hankekokonaisuuteen ajalle 1.8.2019-30.6.2021.

Asiantuntijan työ on tiivistä yhteistyötä eri ulkoisten, kotimaisten ja kansainvälisten sidosryhmien ja teknisten osaajien kanssa. Työskentelet 15 henkilön asiantuntijatiimissä, keskeinen roolisi on: 

  • erilaiset sidosryhmäesiintymiset ja reilun datatalouden edistäminen
  • yhteistyöprojektien ja teknisten pilottien ohjaus ja tuki
  • osallistuminen kansainväliseen IHAN-arkkitehtuurityöhön

Odotamme sinulta

  • soveltuvaa teknistä taustaa ja kokemusta ohjelmistojen suunnittelusta ja toteutuksesta.
  • noin kymmenen vuoden työkokemus ICT-alalta.
  • hyvää ymmärrystä palveluarkkitehtuurista ja käytännön kokemusta eri toimialojen digitaalisten palveluiden toteutushankkeista
  • sujuvia viestintätaitoja, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä erinomaista englanninkielen taitoa.

Kokemus myynnintukitehtävistä luetaan eduksi, sillä työssä tehdään tiivistä yhteistyötä eri ulkoisten sidosryhmien ja teknisten osaajien kanssa.

Tarjoamme sinulle

  • mahdollisuuden työskennellä innostavassa työyhteisössä, jonka tulevaisuustyön tähtäimessä on Suomi, joka menestyy kestävän hyvinvoinnin edelläkävijänä.
  • mielenkiintoisen ja vauhdikkaan työn IHAN-avainalueella huippuasiantuntijoiden parissa

Kiinnostuitko? Mikäli tunnistit itsesi ilmoituksesta ja kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV:si tästä 20.05.2019 mennessä.

Lisätietoja antaa Juhani Luoma-Kyyny, (040) 527 7150, perjantaina 3.5.2019 klo 13-15, maanantaina 13.5.2019 klo 9-11 ja perjantaina 17.5.2019 klo 9-11.

Mistä on kyse?