archived
Arvioitu lukuaika 2 min
Tämä sivu on arkistoitu ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa

Harjoittelija yhteiskunnallisen vaikuttavuuden seurantaan

Julkaistu

Sitra on suomalaisten tulevaisuustalo. Ennakoimme yhteiskunnan muutoksia, selvitämme kehitysvaihtoehtoja, teemme kokeiluja, kehitämme toimintamalleja ja tuomme ihmiset ja organisaatiot yhteen, jotta uudistuminen onnistuu. Ketteränä tulevaisuustalona meillä on käytössämme monipuolinen työkalupakki muutostarpeiden tunnistamiseen ja muutosten toteuttamiseen. Toimintaamme ohjaa Visio Suomesta kestävän hyvinvoinnin edelläkävijänä.

Haemme Sitran Strategiatoimintoon harjoittelijaa 4-6 kuukaudeksi vuoden 2017 alusta alkaen, tai sopimuksen mukaan. Tehtävänäsi on tukea Sitran vaikuttavuustavoitteiden seurantaa tuottamalla toiminnan vaikuttavuuteen liittyviä kuvauksia ja analyyseja. Lisäksi tehtäviisi voi sisältyä muita Sitran strategista valmistelua ja päätöksentekoa tukevia tehtäviä.

Odotamme Sinulta

  • analyyttisyyttä, hyviä tiedonhakutaitoja ja kykyä hahmottaa laajoja asiakokonaisuuksia
  • perustaitoja kvalitatiivisesta ja kvantitatiivisesta tiedonkeruusta ja analyysista
  • omatoimisuutta
  • hyviä yhteistyö- ja tiimityötaitoja
  • kiinnostusta yhteiskunnallisiin kysymyksiin ja sisältöihin

Katsomme eduksi opinnot tai kokemuksen organisaatioiden toimintaan ja prosesseihin kohdistuvasta analyysista ja kehitystyöstä.

Tehtävät soveltuvat hyvin esimerkiksi korkeakouluopintojen loppuvaiheessa olevalle opiskelijalle, mm. yhteiskuntatieteiden, kauppatieteiden tai hallintotieteiden alalta.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen näköalapaikan suomalaiseen yhteiskuntaan. Harjoittelussa pääset työskentelemään innostavassa ja mukavassa työyhteisössä.

Laitathan hakemuksesi ja CV:n palkkapyyntöineen 2.12.2016 mennessä osoitteeseen: katri.vataja@sitra.fi

Harjoittelijan ei edellytetä olevan oikeutettu harjoittelutukeen.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava asiantuntija Katri Vataja, puh. 0294 618 230, 23.11.2016 klo 13–15 ja 28.11.2016 klo 14–16

Mistä on kyse?