uutiset
Arvioitu lukuaika 3 min

Henkilöstöpäällikkö

Tunnetko paloa henkilöstön hyvinvoinnin ja osaamisen sekä HR-toiminnon kehittämiseen? Meillä on HR-päällikön paikka auki.

Julkaistu

Sitra on suomalaisten tulevaisuustalo, joka ennakoi tulevaisuuteen vaikuttavia ilmiöitä, kehittää ja selvittää uusia ratkaisuja ja tekee ennakkoluulottomia kokeiluja yhdessä eri sektoreiden kanssa. Toimintaamme ohjaa visio, jonka mukaan Suomi ja suomalaiset menestyvät rakentamalla reilua, kestävää ja innostavaa tulevaisuutta, jossa ihmiset voivat hyvin maapallon kantokyvyn rajoissa. Strategiamme mukaisesti tavoittelemme laaja-alaisia yhteiskunnallisia muutoksia ja vaikuttavuutta.

Sitralainen tulevaisuustyö on mitä suurimmassa määrin yhteistyötä, jossa yhdistyvät tieto ja tekeminen. Työ on vaativaa asiantuntijatyötä ja projektiluonteisen toimintatapamme johdosta noin 40 prosenttia henkilöstöstämme on määräaikaisessa työsuhteessa. Sitralaiset ovat korkeasti koulutettuja ja intohimoisesti työhönsä suhtautuvia tulevaisuudentekijöitä.

Haluatko olla tekemässä merkityksellistä työtä Suomen tulevaisuuden eteen?

Asiantuntevaan joukkoomme tarvitaan nyt kokenut ja innostunut

Henkilöstöpäällikkö / Head of HR

johtamaan ja kehittämään Sitran HR-toimintoja sekä toimimaan Sitran johdon ja esihenkilöiden strategisena kumppanina.

Tehtävässä pääset kehittämään henkilöstöämme, kulttuuriamme ja toimintaamme. Sitran henkilöstöpäällikkönä olet vaikuttamassa siihen, että meillä on nyt ja tulevaisuudessa osaavaa, motivoitunutta ja hyvinvoivaa henkilöstöä. Vastuualueesi koostuu monipuolisista henkilöstöjohtamisen ja -hallinnon tehtävistä aina henkilöstösuunnittelusta ja työsuhdeasioista henkilöstön osaamisen systemaattiseen kehittämiseen sekä työhyvinvoinnin ja toimivien työyhteisökäytäntöjen edistämiseen. Toimit esihenkilöiden sparraajana ja mahdollistat tulevaisuustalon laadukkaan johtamisen sekä parhaan työntekijäkokemuksen. Kehität Sitran henkilöstötiimiä uuteen vaiheeseen ja pääset vaikuttamaan siihen, millainen Sitran HR on tulevaisuudessa. Toimit henkilöstötiimin esihenkilönä ja raportoit tehtävässäsi yhteisten palveluiden johtajalle.

Odotamme sinulta:

  • Tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä vähintään 10 vuoden työkokemusta vaativista HR-tehtävistä.
  • Kokemusta esihenkilötyöstä ja tiimien johtamisesta. Olet innostava esihenkilö ja sinulla on hyvät ihmisten johtamisen taidot.
    suunnitelmallisuutta sekä hyviä koordinointitaitoja. Katsot asioita kokonaisuuksina ja näet haasteissakin aina mahdollisuuksia. Sinulla on kykyä johtaa ja kehittää laadukasta henkilöstöjohtamista ja -suunnittelua tukemaan sekä Sitran johdon että kaikkien Sitran toimintojen tarpeita.
  • Proaktiivisuutta, korkeaa energiatasoa ja kannustavaa kehittämisotetta. Viihdyt käynnistäessäsi ja vetäessäsi tulevaisuustalon työyhteisöä ja toimintaa kehittäviä projekteja. Sinulla on kykyä viedä muutoksia eteenpäin positiivisella asenteella.
  • Halua olla läsnä, kuunnella ja ratkaista ongelmia yhdessä. Tehtävässä onnistuaksesi sinulla tulee olla erinomaiset vuorovaikutus- ja kommunikointitaidot. Suhtaudut ihmisiin empaattisesti, mutta samalla viet asioita eteenpäin määrätietoisella otteella.
  • Sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielitaitoa, ruotsin kielen osaaminen on eduksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä innostavassa työyhteisössä, jonka tulevaisuustyön tähtäimessä on reilu ja kestävä tulevaisuus. Pääset tekemään mielenkiintoista työtä yhdessä Sitran muiden huippuasiantuntijoiden kanssa. Tehtävässä pääset vaikuttamaan ja luotsaamaan toimintaamme seuraavalle tasolle.

Kiinnostuitko?

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi sekä CV:si osoitteessa ats.talentadore.com viimeistään ti 19.4.2022.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sitran Yhteisten palveluiden johtaja Heidi Saario pe 8.4. klo 14–16 tai ke 13.4. klo 8–9, puh. +358 294 618 203.

Voit olla yhteydessä myös MPS:n konsulttiin Sani Kaajakseen ti 19.4. klo 9.30–11, puh. +358 20 746 9453.

Mistä on kyse?