Arvioitu lukuaika 1 min

Juhani Ilmarinen sai ensimmäisen Suomen työelämäpalkinnon

Palkinto myönnetään toiminnasta tai innovaatiosta, joka on tukenut ikääntyvien työssä jaksamista ja jatkamista, työllistymisedellytyksiä tai parantanut heidän työolojaan.

Julkaistu

Työelämäpalkinto 2008

Työelämäpalkinnon rahasto on valinnut ensimmäisen kerran vuonna 2008 jaettavan Suomen työelämäpalkinnon saajaksi professori Juhani Ilmarisen Työterveyslaitokselta. Palkinnon jakoi perjantaina 7. marraskuuta tasavallan presidentti Tarja Halonen, joka toimii palkinnon suojelijana. Palkinto myönnetään toiminnasta tai innovaatiosta, joka on tukenut ikääntyvien työssä jaksamista ja jatkamista, työllistymisedellytyksiä tai parantanut heidän työolojaan. Sen arvo on 17 500 euroa.

Lisää tietoa palkitusta ja palkinnosta

Työelämäpalkinnon rahaston internet-sivut www.tyoelamapalkinto.fi »

Kansliapäällikkö Kari Välimäki, STM
Puh. (09) 160 73763, etunimi.sukunimi@stm.fi

Asiamies Kari Tolvanen, Sitra
Puh (09) 6189 9270, etunimi.sukunimi@sitra.fi

Työsuojelurahaston stipendit

Työsuojelurahasto jakoi samassa tilaisuudessa ikääntymisen tutkimukseen suunnatut 16 000 euron stipendit YTL, tutkija Sari Irnille ja KTT, dosentti Raili Moilaselle. Stipendeillä tuetaan tutkimustyötä, jossa tuotetaan uutta työelämää hyödyttävää tietoa ikääntyvien työssä jaksamisesta ja työhyvinvoinnin lisäämisestä.
Lisää tietoa Työsuojelurahaston verkkosivuilta: www.tsr.fi »

Teema

Terveydenhuolto

Väestö ikääntyy ja terveydenhuollon kustannukset kasvavat. Laadukkaat terveydenhuoltopalvelut on siitä huolimatta turvattava tasa-arvoisesti kaikille. Sitran Terveydenhuollon ohjelma (2005-2009) löysi tähän uusia polkuja.

Julkaistu

Mistä on kyse?