uutiset
Arvioitu lukuaika 1 min

Kokenut arviointitiimi analysoi Sitraa yhteiskunnallisena uudistajana

Arviointityö tukee Sitran käynnissä olevaa strategiauudista.

Kirjoittaja

Rose Thompson Coon

Johtava asiantuntija, Ennakointi ja strategia

Julkaistu

Sitran työtä ja toimintaa on arvioitu tasaisin väliajoin koko tulevaisuustalon historian ajan.

Syksyllä 2023 Sitra käynnisti laajan strategiauudistuksen, jonka tueksi suunniteltiin kattava sidosryhmäkysely sekä riippumaton strategisen asemoinnin ja Sitran vaikuttavuuden arviointi.

Arviointi kokoaa eri tietolähteistä pohjaa Sitran tulevaisuuspohdinnoille 

Sitran strategisen asemoinnin arviointi tukee pohdintaa Sitran tulevista kehitysvaihtoehdoista tuottamalla riippumatonta, laadukkaaseen analyysiin pohjautuvaa tietoa Sitran roolista suomalaisten tulevaisuustalona ja yhteiskunnallisena uudistajana.

Arvioinnissa analysoidaan toimintaympäristössä ja toimijakentällä tapahtuneita muutoksia ja niiden vaikutuksia Sitralle sekä kartoitetaan sidosryhmien ja strategisten kumppaneiden odotuksia Sitralle.

Arvioinnissa analysoidaan, mitkä ovat Sitran keskeiset opit vaikuttavuustyöstä tarkastelukaudella ja etenkin vaikutusten skaalautumisesta.  

Työtä tekemässä kokenut arvioijajoukko  

Arvioinnin toteuttajaksi on julkisen kilpailutuksen kautta valittu tiimi, joka on pääosin ollut myös toteuttamassa Sitran edellistä kokoavaa arviointia vuonna 2019.

Tiimiin kuuluvat Senior Partner, Kimmo Halme, 4Front Oy:stä, toimitusjohtaja, Vesa Salminen, 4Front Oy:stä ja partner  Olli Oosi Owal Group Oy:stä 

Lisätietoa: 

Kimmo Halme, Senior Partner, 4Front Oy, kimmo.halme@4front.fi, +358 40 1250 350 

Rose Thompson Coon, johtava asiantuntija, Sitra, rose.thompsoncoon@sitra.fi, +358505423831 

Mistä on kyse?