uutiset
Arvioitu lukuaika 2 min

Oletko etsimämme taloushallinnon ammattilainen, jolla on monipuolista kokemusta EU-hankkeista?

Taloushallinnon osaaja vastaa TEHDAS-yhteistoimintahankkeen taloussuunnittelusta ja raportoinnista.

Julkaistu

Sosiaali- ja terveysministeriö (STM) nimesi kesäkuussa Sitran vastuuorganisaatioksi Suomesta osallistumaan EU:n kolmannen terveysohjelman yhteistoimintahankkeeseen (Joint Action). Yhteistoimintahankkeen virallinen nimi on Joint Action Towards the European Health Data Space, TEHDAS. Hanke tukee sekä Euroopan komissiota että Euroopan Unionin jäsenmaita kehittämään terveysdatan hyödyntämistä jäsenmaiden välillä. EU:n datastrategiassa konsepti tunnetaan nimellä European Health Data Space. TEHDAS-hanke tuottaa vaihtoehtoisia malleja muun muassa tarvittavaan hallintoon, terveysdatan laadun varmistamiseen ja infrastruktuuriin terveysdatan jakamiseen. Vaihtoehtojen pohjalta syntyy mahdollisesti uutta lainsäädäntöä ja pysyviä toimintamalleja Eurooppaan.

Hankkeeseen osallistuvat 26 maan organisaatiot valitsivat Sitran koordinoimaan hanketta. Koordinointiin kuuluu hankkeen budjetista ja taloushallinnosta vastaaminen.

Etsimme nyt EU-hankkeiden talouskiemurat tuntevaa

Taloushallinnon asiantuntijaa

Sitran taloushallintoon määräaikaiseen työsuhteeseen 31.1.2024 asti

Ensisijaisena tehtävänäsi on osallistua Joint Action -hankkeeseen ja vastata hankkeen taloussuunnittelusta ja raportoinnista. Suunnittelet ja kokoat 26 organisaation budjetin, raportointipohjat ja muut pakolliset pohjat (esim. työajanseuranta) huomioiden Euroopan komission rahoituksen säännöt. Ohjeistat hankkeessa mukana olevia organisaatioita talousraportoinnissa ja kokoat ja tarkistat konsortion talousraportit. Raportoit kokonaisuuden komissiolle sekä huolehdit rahasiirroista. Lisäksi raportoit taloustilanteesta hankkeen ohjausryhmälle ja kokoat tarvittavat sisäiset raportit hankkeen ohjausta varten. Neuvot niin tiimin jäseniä kuin partnereitakin hankkeen talousasioissa ja tarvittaessa konsultoit Euroopan komissiota vaikeimmissa kysymyksissä. Osallistut myös muihin taloushallinnon tehtäviin, sekä mahdollisiin muihin Sitran EU-hankkeiden taloushallinnon tehtäviin.

Sinulla on usean vuoden kokemus taloushallinnon tehtävistä, erityisesti EU-hankkeiden talousraportoinnista ja budjetoinnista. Osaat tulkita monimutkaisia rahoitussopimuksia ja komission ohjeistuksia.

Odotamme sinulta

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. KTM, tradenomi)
  • vahvaa ja monipuolista kokemusta EU- hankkeiden talousseurannasta
  • omatoimista ja järjestelmällistä työskentelytapaa
  • erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
  • organisointi- ja priorisointikykyä
  • hyviä tietoteknisiä taitoja sekä sähköisten järjestelmien ja työkalujen hallintaa
  • sujuvaa suullista ja kirjallista englanninkielen taitoa

Tarjoamme sinulle

  • osaavat ja mukavat kollegat
  • mahdollisuuden työskennellä vauhdikkaassa työyhteisössä, jonka tulevaisuustyön tähtäimessä on reilu ja kestävä tulevaisuus. Lisäksi pääset tekemään mielenkiintoista ja merkityksellistä työtä yhdessä Sitran huippuasiantuntijoiden kanssa.
  • näköalapaikan uusien ratkaisujen ja toimintamallien kehittämiseen.


Kiinnostuitko? Mikäli tunnistit itsesi ilmoituksesta ja kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi ja CV:si tästä 29.11.2020 mennessä.
Tehtävä alkaa 11.1.2021 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa hallintojohtaja Heidi Saario, p. 0400 629 264, torstaina 19.11. klo 8-9 tai tiistaina 24.11. klo 15-16.

Mistä on kyse?