uutiset
Arvioitu lukuaika 2 min

Sitra rekrytoi: asiantuntija avainaluetyöhön

Haemme henkilöä vuorotteluvapaan sijaiseksi avustamaan uusien avainalueiden valmistelua ja toteutusta ajalle 3.9.2012 – 23.8.2013.

Kirjoittaja

Helena Mustikainen

Johtava asiantuntija, Reilu datatalous, Sitra

Julkaistu

Haemme henkilöä vuorotteluvapaan sijaiseksi avustamaan uusien avainalueiden valmistelua ja toteutusta ajalle 3.9.2012 – 23.8.2013.

Avainaluekehitys-yksikön päävastuulla on avainalueissa tehtävän kehitystyön laatu ja siihen liittyvien menetelmien, kompetenssien ja prosessien kehittäminen. Esimerkkinä joistakin hyödynnettävistä menetelmistä voidaan mainita tavoitteenasetanta, projektijohtaminen ja kokeilukulttuuri.

Avainaluekehityksessä toimivat asiantuntijat työskentelevät pääosin Sitran teema-alueiden vastuulla olevissa avainalueissa. Avainalue on rajattu 1-2 vuotta kestävä hanke, jolla on selkeät tavoitteet ja joka sisältää useita projekteja. Avainalueilla pyritään kokeilemaan, kehittämään ja levittämään Sitran strategiaa edistäviä toimintamalleja. 

Sitran teema-alueet ovat Elinvoimainen kansalainen ja kannustavat rakenteet ja Ekologisesti kestävät elämäntavat ja luonnonvarojen älykäs käyttö.

Vuorotteluvapaan sijaisena toimimisen edellytyksenä on, että henkilö on suorittanut korkeakoulututkinnon, hänellä on kiinnostus avustaa asiantuntijoita hankkeissa, joiden tarkoitus on edistää kestävää hyvinvointia Suomessa sekä se, että hän on työvoimatoimistossa työttömänä työnhakijana.

Henkilön tarkempi toimenkuva tullaan määrittelemään yhteistyössä huomioiden hakijan kokemus, osaaminen ja kiinnostus eri osa-alueista.

Tehtävässä menestyminen edellyttää ylempää korkeakoulututkintoa esimerkiksi maantieteelliseltä, taloudelliselta tai tekniseltä alalta. Odotamme sinulta uudistumiskykyä sekä tavoitteellista, itsenäistä työskentelyotetta ja valmiutta työskennellä projektiluontoisessa työssä. Kommunikointi- ja viestintätaitosi ovat hyvät ja pystyt työskentelemään sujuvasti myös englannin kielellä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Avainaluekehityksestä vastaava johtaja Helena Mustikainen, p. +358 29 4618225 9.8. klo 13-14 ja 10.8. klo 13-15.

Lähetä hakemuksesi 12.8.2012  mennessä osoitteeseen helena.mustikainen(a)www.sitra.fi.  Liitä mukaan palkkatoivomus sekä CV.

 

 

Mistä on kyse?