archived
Arvioitu lukuaika 2 min
Tämä sivu on arkistoitu ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa

Sitra rekrytoi: assistentiksi Sitraan

Julkaistu

Haemme assistenttia vakituiseen työsuhteeseen Sitran assistenttipalveluihin.

Työn pääpaino on Sitran yhteiskunnallisen koulutuksen toiminnan koordinoimisessa ja avustamisessa. Sitran koulutustoiminta koostuu tällä hetkellä kahdesta eri kokonaisuudesta, kestävän talouspolitiikan johtamiskoulutuksesta sekä elinvoima-foorumeista, joiden teemat vaihtuvat vuosittain. Kohderyhmänä ovat vaikuttajat ja päättäjät poikkiyhteiskunnallisesti.
Lisätietoja löydät täältä.

Tehtävässä painottuu koulutustoiminnan koordinointi sekä erityisesti tapahtumien ja tilaisuuksien laaja-alainen hallinta. Työ edellyttää aktiivista yhteydenpitoa kansallisiin ja kansainvälisiin sidosryhmiin. Työ sisältää myös hallinnollisia tehtäviä, kuten mm. matkajärjestelyitä, kuluseurantaa, kokoussihteerin tehtäviä sekä muita hallintoon liittyviä assistenttitehtäviä.

Hakijalta edellytämme soveltuvaa koulutusta sekä vahvaa ja monipuolista kokemusta uudenlaisesta ja dynaamisesta tavasta suunnitella koulutusta ja toteuttaa tapahtumia. Eduksi katsotaan ymmärrys monipuolisten osallistavien työmenetelmien tarvitsemista välineistä ja puitteista. Työ edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia joustavasti osana hektistä tiimityön arkea. Odotamme hakijalta itsenäistä työotetta, paineensietokykyä, kykyä hahmottaa laajoja asiakokonaisuuksia sekä koulutustoimen sisältöjä, sujuvaa suullista ja kirjallista englanninkielen taitoa sekä organisointitaitoa. Arvostamme hyviä viestintätaitoja.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan työnkuvan, dynaamisen työympäristön, innostuneet työkaverit ja näköalapaikan tulevaisuus-kysymysten äärellä suomalaiseen yhteiskuntaan.

Lisätietoa tehtävästä antaa Riina Väisänen 17.9. klo 15–16 ja 20.9. klo 13–14 puhelimitse numerossa +358 50 387 3199.
Hakemukset palkkatoivomuksineen ja ansioluetteloineen pyydetään lähettämään sähköpostitse Heli Anttoselle (etunimi.sukunimi@sitra.fi) viimeistään 24.9.2013. Aihekenttään merkintä ”Assistentti, koulutus”.

 

Mistä on kyse?