archived
Arvioitu lukuaika 2 min
Tämä sivu on arkistoitu ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa

Sitra rekrytoi: assistentti määräaikaiseen työsuhteeseen

Julkaistu

Haemme assistenttia määräaikaiseen työsuhteeseen Sitran assistenttipalveluihin.

Työn pääpaino on toimia Sitran Kehitys- ja henkilöstöyksikön assistenttina. Yksikön vastuulla ovat mm. prosessien ja toimintamallien kehittäminen, kyvykkyyksien ja kehityssalkun johtaminen sekä henkilöstöasiat. Yksikön päätavoitteena on edesauttaa ja tukea Sitran strategian ja toimintamallin toteutumista sitä edelleen kehittäen.

Työtehtäviin kuuluvat mm. kokous- ja kalenterivaraukset, palavereiden ja tilaisuuksien järjestäminen, kehityssalkkuun ja kehityshankkeisiin liittyvä koordinointi sekä kokoussihteerin tehtävät. Tehtävä on määräaikainen ja kestää vuoden 2014 loppuun. Tehtävä täytetään mahdollisimman pian.

Tehtävässä menestyminen edellyttää työtehtäviin soveltuvaa koulutusta sekä vahvaa ja monipuolista assistenttikokemusta, erinomaisia vuorovaikutustaitoja, hyvää organisointikykyä sekä kykyä toimia joustavasti osana hektistä tiimityön arkea. Odotamme hakijalta itsenäistä työotetta, paineensietokykyä, nopeaa asioiden ja toimintatapojen omaksumiskykyä ja sujuvaa suullista ja kirjallista englanninkielen taitoa. Arvostamme hyviä viestintätaitoja.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työnkuvan, dynaamisen työympäristön, innostuneet työkaverit ja näköalapaikan suomalaiseen yhteiskuntaan.

Lisätietoa tehtävästä antaa Helena Mustikainen 16.4. klo 9.30–10.30 ja 13.30–14.30 puhelimitse numerossa +358 40 560 5663. Hakemukset palkkatoivomuksineen ja ansioluetteloineen pyydetään lähettämään sähköpostitse Heli Anttoselle (heli.anttonen@sitra.fi) viimeistään 22.4.2014. Aihekenttään merkintä ”Assistentti, Kehitys- ja henkilöstöyksikkö”.

 

 

Mistä on kyse?