archived
Arvioitu lukuaika 2 min
Tämä sivu on arkistoitu ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa

Sitra rekrytoi: johtava asiantuntija, Kiertotalouden kuluttajalähtöiset liiketoimintamallit

Julkaistu

Kiertotalouden kuluttajalähtöiset liiketoimintamallitavainalueen keskeisenä tavoitteena on luoda yhteinen tahtotila Suomen siirtymiselle kohti kiertotaloutta. Tämä tehdään konkreettisten liiketoimintamallien ja kannusteiden avulla. Avainalueessa on pilot-alueena tekstiiliala. Avainalueella luodaan näkemys konkreettisten toimenpiteiden avulla kiertotalouden kannustavan hallinnon kehittämiseksi.

Etsimme nyt määräaikaiseen työsuhteeseen

johtavaa asiantuntijaa

vetämään keväällä 2015 käynnistyvää Kiertotalouden kuluttajalähtöiset liiketoimintamallit avainaluetta.

Avainalueen vetäjänä tulet olemaan keskeisessä asemassa Sitran vaikuttavuuden saavuttamisessa. Työsi tähtää Sitran strategisten tavoitteiden toteuttamiseen ja siten systeemisen muutoksen käynnistämiseen yhteistyössä teemajohtajan kanssa.

Vastaat avainalueen projektisuunnitelman toteuttamisesta ja suunnittelet ja valmistelet ehdotukset konkreettisiksi toimenpiteiksi. Työsi käynnistyy avainaluetiimin muodostamisella teemajohtajan kanssa. Avainalueen vetäjänä toimit kiinteässä yhteistyössä Sitran eri toimintojen kanssa. Vastaat päivittäisen työn sujumisesta, tiimin jäsenten työn tukemisesta ja Sitran toimintatapojen noudattamisesta. 

Odotamme sinulta

Sinulla on kykyä innostaa työtovereita, kumppaneita ja sidosryhmiä luovaan ja tasapainoiseen yhteistyöhön. Edellytämme näkemystä systeemisen muutoksen läpiviemisestä, kyvystä verkostoitua ja kokemusta toiminta-alueesta. Omaat näyttöjä projektien johtamistaidoista ja tavoitteellisuudesta. Kykenet kehittämään uusia toimintamalleja ja -tapoja ja viemään ne myös käytäntöön. 

Työsuhteen kesto on  31.8.2017  asti. Toivomme, että voit aloittaa viimeistään 1.3.2015.

Yhteydenottoasi odottaa Resurssiviisas ja hiilineutraali yhteiskunta teema-alueemme johtaja Mari Pantsar-Kallio. Tavoitat hänet mari.pantsar-kallio@sitra.fi tai 02 946 8210 .

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 28.11.2014

 

Mistä on kyse?