uutiset
Arvioitu lukuaika 2 min

Sitra rekrytoi: johtava asiantuntija uudistamaan työelämän toimintamalleja

Julkaistu

Työelämän taitekohdat -avainalueen keskeisenä tavoitteena on työelämän toimintamallien uudistaminen talouden ja työmarkkinoiden nykytilaan ja tulevaisuuteen sopiviksi. Tätä systeemistä muutosta viedään eteenpäin lisäämällä työelämävalmiuksia ja kykyä omaksua uusia työn tekemisen muotoja kuten yrittäjyyttä ja ammatinharjoittamista. Avainalueella testataan työn kohtaannon uusia toimintamalleja, kun ammatit muuttuvat ja perinteiset keskipalkkaiset työt uhkaavat vähentyä. Edistämme työelämän rakenteiden ja pelisääntöjen uudistumista auttamaan työelämän taitekohdissa ja helpottamaan työllistymistä.

Etsimme nyt määräaikaiseen työsuhteeseen

Johtavaa asiantuntijaa

vetämään keväällä 2015 käynnistyvää Työelämän taitekohdatavainaluetta. 

Avainalueen vetäjänä tulet olemaan keskeisessä asemassa Sitran vaikuttavuuden saavuttamisessa. Työsi tähtää Sitran strategisten tavoitteiden toteuttamiseen ja siten systeemisen muutoksen käynnistämiseen yhteistyössä teemajohtajan kanssa.

Vastaat avainalueen projektisuunnitelman toteuttamisesta ja suunnittelet ja valmistelet ehdotukset konkreettisiksi toimenpiteiksi. Työsi käynnistyy avainaluetiimin muodostamisella teemajohtajan kanssa. Avainalueen vetäjänä toimit kiinteässä yhteistyössä Sitran eri toimintojen kanssa. Vastaat päivittäisen työn sujumisesta, tiimin jäsenten työn tukemisesta ja Sitran toimintatapojen noudattamisesta. 

Odotamme sinulta

Sinulla on kykyä innostaa työtovereita, kumppaneita ja sidosryhmiä luovaan ja tasapainoiseen yhteistyöhön. Edellytämme näkemystä systeemisen muutoksen läpiviemisestä, kyvystä verkostoitua ja kokemusta toiminta-alueesta. Omaat näyttöjä projektien johtamistaidoista ja tavoitteellisuudesta. Kykenet kehittämään uusia toimintamalleja ja -tapoja ja viemään ne myös käytäntöön. 

Työsuhteen kesto on  31.8.2017  asti. Toivomme, että voit aloittaa viimeistään 1.3.2015.

Yhteydenottoasi odottaa Kestävän hyvinvoinnin ja työn toimintamallit teema-alueemme johtaja Timo Lindholm. Tavoitat hänet timo.lindholm@sitra.fi tai  02 9461 8 226.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 28.11.2014

Mistä on kyse?