archived
Arvioitu lukuaika 2 min
Tämä sivu on arkistoitu ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa

Sitra rekrytoi: Kokenut talousviestijä

Etsimme erinomaiset viestintätaidot omaavaa, kokenutta viestinnän ammattilaista suunnittelemaan ja toteuttamaan talousaiheisiin liittyvää viestintää.

Julkaistu

Sitra on eduskunnan alainen julkisoikeudellinen rahasto, jossa työskentelee noin sata kehittämisen ja uudistamisen ammattilaista. Tavoitteenamme on luoda kestävää hyvinvointia ja rakentaa yhteiskuntaa uudistavia toimintamalleja. Lisäksi vauhditamme liiketoimintaa, joka tähtää Suomen ja suomalaisten menestymiseen. Arvojamme ovat ennakkoluulottomuus, tavoitteellisuus ja vastuullisuus.

Etsimme erinomaiset viestintätaidot omaavaa, kokenutta viestinnän ammattilaista suunnittelemaan ja toteuttamaan talousaiheisiin liittyvää viestintää. Viestintä on merkittävä osa avainaluetyötä, jota teemme tammikuussa alkaneessa talous- ja työllisyysteemassamme. Erilaisissa hankkeissa tuomme uutta tietoa työn tulevaisuuteen ja luomme toimintamalleja kestävän talouden rakentamiseen.

Tehtäviisi kuuluu talousaiheisen sidosryhmäviestinnän monikanavainen toteuttaminen, esimerkiksi uutisaiheisiin reagoiminen, erilaisten tekstien kirjoittaminen sekä viestin vahvistaminen raikkaalla visuaalisuudella.

Tehtävässä onnistumisen edellytyksenä on vahva kokemus ja osaaminen ulkoisen viestinnän toteutuksesta sekä kyky löytää kuhunkin aiheeseen sopivat viestinnälliset keinot. Myös kyky palvella mediaa asiantuntevasti ja tehokkaasti on edellytys tehtävässäsi onnistumiseen.

Tunnet ammattiylpeyttä viestin osuvasta kiteyttämisestä ja sopivan ajoituksen löytämisestä. Olet luontainen verkostoituja niin julkisella kuin yksityiselläkin sektorilla.  Hallitset talouden peruslainalaisuudet, alan trendit ja termistön. Sinulla on vahvaa kokemusta talousasioiden viestinnästä ja yritysten kanssa toimimisesta.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Puhut ja kirjoitat sujuvasti sekä suomea että englantia. Olet myös sujuva sosiaalisen median ammattikäytössä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset tehtävät yhteiskunnallisen vaikuttamisen ja viestinnän näköalapaikalla sekä aktiivisen ja ammattitaitoisen työyhteisön. Tehtävä on määräaikainen ja pituudeltaan noin 2,5 vuotta. Hyvän näkymän viestintätiimimme työhön antaa www.sitra.fi jaTwitterissä @SitraFund.

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäjohtaja Veera Heinonen, tiedustelut puhelimitse (puh. 050 372 5244) pe 14.2. klo 15–16 ja ke 19.2. klo 10.30–11.30.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen 26.2. mennessä osoitteella rekrytointi@sitra.fi

 

Mistä on kyse?