uutiset
Arvioitu lukuaika 2 min

Sitra rekrytoi: Työelämän asiantuntija

Etsimme asiantuntijaa uudistamaan työelämän toimintamalleja talouden ja työmarkkinoiden nykytilaan ja tulevaisuuteen sopiviksi.

Julkaistu

Työelämän taitekohdat -avainalueen keskeisenä tavoitteena on työelämän toimintamallien uudistaminen talouden ja työmarkkinoiden nykytilaan ja tulevaisuuteen sopiviksi. Tätä systeemistä muutosta edistämme lisäämällä suomalaisten työelämävalmiuksia ja kykyä omaksua erilaisia työn tekemisen muotoja, kuten yrittäjyyttä. Kohderyhmän muodostavat erityisesti pitkän asiantuntijauran tehneet työnhakijat sekä opintojensa loppuvaiheessa olevat korkeakouluopiskelijat. Avainalueella testataan työn kohtaannon uusia, tavoitteellisia toimintamalleja, joita tarvitaan, kun ammatit muuttuvat ja perinteiset keskipalkkaiset työt uhkaavat vähentyä.

Etsimme nyt Työelämän taitekohdat -avainalueen projektitiimiin määräaikaiseen työsuhteeseen

Työelämän asiantuntijaa

Vastaat erilaisten projektien eteenpäin viemisestä yhteistyössä tiimin muiden jäsenten ja Sitran monien yhteistyötahojen kanssa. Edistät työssäsi avainalueen tavoitteiden saavuttamista: rakennat kokonaan uudenlaisia yhteistyömuotoja, hyödynnät työelämän toimijoiden osaamista ja autat testaamaan uusia, tuloksellisia toimintamalleja. Avainalueen tavoitteena on mm. rakentaa kokeneiden asiantuntijoiden valmennuskonsepti ja pilotoida sitä, kokeilla yrityslähtöistä, tavoitteellista työllistymispalvelua sekä parantaa korkeakouluopiskelijoiden työelämävalmiuksia opintoihin sisällytettävällä yrittäjyysvalmennuksella. Avainalue myös tunnistaa ja nostaa julkiseen keskusteluun uudistuksia kaipaavia työelämän pelisääntöjä ja toimintatapoja.

Odotamme Sinulta

  • useamman vuoden kokemusta työvoimahallinnosta, henkilöstövuokrauksesta ja/tai vastuullisista henkilöstötehtävistä 
  • erityisesti työnvälityksen sekä työvoimapalvelujen toiminnan laaja-alaista tuntemusta 
  • valmiutta tehdä itsenäistä yhteistyötä sidosryhmien kanssa, joita ovat ministeriöt (VM, TEM, STM), työmarkkinajärjestöt, työvoimaviranomaiset, kunnat sekä työllistämispotentiaalia omaavat yritykset
  • osaamista ja kokemusta muutosprojektien vetämisestä; niiden aikataulutuksesta sekä samanaikaisten ja rinnakkaisten projektien hallitsemisesta 
  • innovatiivista ja rohkeaa työskentelytapaa 
  • kykyä hyödyntää uusia työkaluja, keinoja ja kanavia
  • hyviä vuorovaikutustaitoja

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen näköalapaikan suomalaiseen yhteiskuntaan ja mahdollisuuden kehittyä monipuolisesti. Pääset työskentelemään innostavassa ja mukavassa työympäristössä. Työsuhteen kesto on 31.8.2017 asti.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 12.4.2015 mennessä sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@sitra.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa avainalueen vetäjä Mikko Hyttinen (puh. 050 555 3211) 27.3. klo 14–16, 1.4 klo 15.30–17.30 ja 7.4 klo 15.30–17.30 ja 10.4. klo 9-11.00.

Mistä on kyse?