archived
Arvioitu lukuaika 1 min
Tämä sivu on arkistoitu ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa

Sitran hallintoneuvoston delegaatio matkaa Piilaaksoon

Julkaistu

Sitran hallintoneuvoston delegaatio matkustaa Piilaaksoon 11.–14.1.2014. Matkalla delegaatio perehtyy innovaatioyhteistyöhön yliopistojen, yritysten ja julkishallinnon välillä. Tähän sisältyy tutustumiskäynnit Stanfordin ja Berkeleyn yliopistoissa.

Delegaatio syventyy Piilaaksoon toimintaympäristönä, jossa korostuvat uusien ajatusten ideointi ja rohkeat kokeilut sekä start-up-yritysten toiminta. Matkaan sisältyy lisäksi työpajat Institute for the Future think-tankin sekä Energy Biosciences instituutin kanssa. Delegaatio tutustuu myös Motorola Google Companyn innovaatiotoimintaan.

Matkaa johtaa Suomen Pankin pankkivaltuuston ja Sitran hallintoneuvoston puheenjohtaja Ben Zyskowicz. Sitrasta matkalle osallistuu yliasiamies Mikko Kosonen ja asiamies Tapio Anttila.

Sitran hallintoneuvostoon kuuluvat eduskunnan asettamat Suomen Pankin pankkivaltuuston jäsenet. Hallintoneuvosto tehtävänä on valvoa Sitran hallintoa ja päättää toiminnan periaatteista.

Kansanedustajat jatkavat matkaansa pankkivaltuustona Washingtoniin ja New Yorkiin. Tästä osuudesta vastaa Suomen Pankki.

Mistä on kyse?