archived
Arvioitu lukuaika 6 min
Tämä sivu on arkistoitu ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa

Sitran verkkopalvelu uudistui tulevaisuus­mediaksi

Sitran verkkopalvelu uudistui niin sisällöltään, ulkoasultaan kuin tekniikaltaan tänään 2.3.2017. Uudistuksen ansiosta www.sitra.fi on entistäkin parempi ajankohtaisiin aiheisiin ja ilmiöihin tarttuva tulevaisuusmedia.

Kirjoittaja

Laura Halenius

Projektijohtaja, Data ja kilpailukyky

Julkaistu

Uusi verkkopalvelu kertoo tulevaisuuden ilmiöistä ja muutoksesta selkokielisesti ja ratkaisukeskeisesti. Pyrimme tarkastelemaan muutoksia ja niiden vaikutusketjuja mahdollisimman laajasti ja tasapuolisesti: tuotamme tietoa, kerromme tekemistämme kokeiluista ja kutsumme suomalaiset kehittämään yhdessä tulevaisuuden Suomea.

Sisältöä on suunniteltu niin, että se palvelee parhaalla mahdollisella tavalla sekä suomalaisen päättäjien että tavallisten yhteiskunnallisista asioista kiinnostuneiden ihmisten tiedon tarvetta – niin nopeina uutispäivityksinä kuin syvällisempänä yhteiskunnallisten ilmioiden ja tapahtumien taustoittajana – unohtamatta perustietoa Sitran toiminnasta.

Palvelemme kolmella kielellä

Vaikka Sitran toiminnan pääpaino on kotimaassa, on myös tärkeää olla tietoinen siitä, mitä muualla tapahtuu, saada ideoita ja osaamista käyttöön sekä vastavuoroisesti välittää meille syntynyttä tietotaitoa muille. Sitra.fi tehdään suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Suomeksi verkkopalvelussa on eniten liikennettä ja monipuolisinta sisältöä. Ruotsinkielinen versio kokoaa yhteen tärkeimmät tiedot Sitran toiminnasta ja kertoo ajankohtaisten uutisten kautta tulevaisuustyömme pulssin. Englanninkielinen sivustomme palvelee toimintamme kansainvälistä ulottuvuutta: nostaa esiin globaalit showcaset ja keskustelun tuoreista näkökulmista.

Uusi julkaisualusta vastaa käyttäjien muuttuneisiin tarpeisiin

Käyttäjien tarpeet ja toiveet digitaalisen sisällön suhteen muuttuvat mobiilikäytön lisääntymisen myötä. Uudistamme sekä sisältöämme että sen julkaisutekniikkaa vastataksemme paremmin näihin toiveisiin digikanavissa. Uusi verkkopalvelumme on suunnittelu päätelaiteriippumattomaksi ja se toimii yhtä hyvin niin tietokoneella, tabletilla kuin kännykällä. Verkkopalvelun alustana toimii Wordpress-julkaisujärjestelmä.

Verkkopalvelua kehitetään jatkuvasti, ja lisää uutta sisältöä sekä uusia ominaisuuksia on tulossa jo kevään aikana.

Mitä mieltä olet uudistuneesta verkkopalvelustamme? Löysitkö etsimäsi, piditkö sisällöstä, löysitkö virheen?  Voit jättää palautetta alla olevan lomakkeen avulla. Mikäli haluat että olemme sinuun yhteydessä, jätä myös sähköpostiosoitteesi.

 

Mistä on kyse?