Arvioitu lukuaika 1 min

Terveyskirjasto.fi nousi arvostetuimpien verkkobrändien joukkoon

Duodecimin ylläpitämä Terveyskirjasto.fi-sivusto on Taloustutkimuksen tuoreen tutkimuksen mukaan noussut vajaassa kahdessa vuodessa 20 arvostetuimman suomalaisen verkkobrändin joukkoon.

Julkaistu

Duodecimin ylläpitämä Terveyskirjasto.fi-sivusto on noussut vajaassa kahdessa vuodessa 20 arvostetuimman suomalaisen verkkobrändin joukkoon. Ajantasaista tietoa terveydestä ja sairauksista tarjoava sivusto on Taloustutkimus Oy:n tuoreen tutkimuksen mukaan arvostettu sekä sivuston käyttäjien että kaikkien Terveyskirjasto-brändin tuntevien keskuudessa. Yli 80 % Terveyskirjaston käyttäjistä antaa sivustolle hyvän tai erittäin hyvän arvosanan.

Terveyskirjastoa ja sen kehittämistä rahoittavat vuonna 2008 Suomalainen Lääkäriseura Duodecim, Raha-automaattiyhdistys ja Sitra. Palvelua kehitetään sisällöllisesti yhä eheämmäksi kokonaisuudeksi ja uusia toimintoja kehitetään jatkuvasti. Kirjastoon tuotetaan lisää tietoa myös erityisesti pitkäaikaissairauksista.

Lue lisää»

Teema

Terveydenhuolto

Väestö ikääntyy ja terveydenhuollon kustannukset kasvavat. Laadukkaat terveydenhuoltopalvelut on siitä huolimatta turvattava tasa-arvoisesti kaikille. Sitran Terveydenhuollon ohjelma (2005-2009) löysi tähän uusia polkuja.

Julkaistu

Mistä on kyse?