archived
Arvioitu lukuaika 1 min
Tämä sivu on arkistoitu ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa

Teurastamolle avataan 19.3. Kainuulainen pop-up-pääsiäispirtti

Helsinkiin Teurastamolle avataan yhdeksän päivän ajaksi kainuulainen pop-up -pääsiäispirtti tiistaina 19.3. Pirtistä voi käydä ostamassa kainuulaisia pääsiäisleivonnaisia, mämmikonvehteja, kuivattuja marjoja, sieniä ja nokkosia, kyytönmaitojuustoa, kalatuotteita, viljavalmisteita, mehuja, hilloja ja hyytelöitä.

Kirjoittaja

Tuula Sjöstedt

Asiantuntija, Viestintä ja yhteistyösuhteet

Julkaistu

Helsinkiin Teurastamolle avataan yhdeksän päivän ajaksi kainuulainen pop-up -pääsiäispirtti tiistaina 19.3. Pirtistä voi käydä ostamassa kainuulaisia pääsiäisleivonnaisia, mämmikonvehteja, kuivattuja marjoja, sieniä ja nokkosia, kyytönmaitojuustoa, kalatuotteita, viljavalmisteita, mehuja, hilloja ja hyytelöitä.  Asiakas voi myös istahtaa pirtin pöydän ääreen ja nauttia vaikkapa kainuulaista mansikkalimonadia tai kupin kahvia. 

Kainuulainen pääsiäispirtti on avoinna Helsingin Teurastamolla sijaitsevissa Kainuun Etu Oy:n tiloissa 19.–28.3. arkisin kello 10–17 ja lauantaina 23.3. kello 10–17 osoitteessa Työpajankatu 2a C (rakennus 5).

Herkut Helsinkiin -hanke avittaa pieniä elintarvikeyrityksiä pääkaupunkiseudun markkinoille

Pop-up -pääsiäispirtin taustalla oleva Herkut Helsinkiin -hanke haluaa tuoda laadukkaita kainuulaisia elintarvikkeita ja palveluita pääkaupunkiseudun markkina-alueille uudenlaisen toimintatavan kautta. Hanketta hallinnoi alueellinen kehitysyhtiö Kainuun Etu Oy.

Lue lisää tiedotteesta.

Mistä on kyse?