Kuva: Saana Säilynoja

Julkaistu 18.03.2013

Teurastamolle avataan 19.3. Kainuulainen pop-up-pääsiäispirtti

Helsinkiin Teurastamolle avataan yhdeksän päivän ajaksi kainuulainen pop-up -pääsiäispirtti tiistaina 19.3. Pirtistä voi käydä ostamassa kainuulaisia pääsiäisleivonnaisia, mämmikonvehteja, kuivattuja marjoja, sieniä ja nokkosia, kyytönmaitojuustoa, kalatuotteita, viljavalmisteita, mehuja, hilloja ja hyytelöitä.
Kirjoittaja
Kirjoittajan profiilisivu: Tuula Sjöstedt
Asiantuntija, Viestintä ja yhteistyösuhteet, Sitra
Tuula Sjöstedt vastaa Sitrassa hiilineutraaliin kiertotalouteen, energiaan ja ilmastoon liittyvästä viestinnästä.

Helsinkiin Teurastamolle avataan yhdeksän päivän ajaksi kainuulainen pop-up -pääsiäispirtti tiistaina 19.3. Pirtistä voi käydä ostamassa kainuulaisia pääsiäisleivonnaisia, mämmikonvehteja, kuivattuja marjoja, sieniä ja nokkosia, kyytönmaitojuustoa, kalatuotteita, viljavalmisteita, mehuja, hilloja ja hyytelöitä.  Asiakas voi myös istahtaa pirtin pöydän ääreen ja nauttia vaikkapa kainuulaista mansikkalimonadia tai kupin kahvia. 

Kainuulainen pääsiäispirtti on avoinna Helsingin Teurastamolla sijaitsevissa Kainuun Etu Oy:n tiloissa 19.–28.3. arkisin kello 10–17 ja lauantaina 23.3. kello 10–17 osoitteessa Työpajankatu 2a C (rakennus 5).

Herkut Helsinkiin -hanke avittaa pieniä elintarvikeyrityksiä pääkaupunkiseudun markkinoille

Pop-up -pääsiäispirtin taustalla oleva Herkut Helsinkiin -hanke haluaa tuoda laadukkaita kainuulaisia elintarvikkeita ja palveluita pääkaupunkiseudun markkina-alueille uudenlaisen toimintatavan kautta. Hanketta hallinnoi alueellinen kehitysyhtiö Kainuun Etu Oy.

Lue lisää tiedotteesta.

Mistä on kyse?