uutiset
Arvioitu lukuaika 2 min

Tulevaisuusviestinnän harjoittelija – hae meille!

Sykkiikö sydämesi tulevaisuudelle? Vaikeiden asioiden ymmärrettäväksi tekemiselle, oivaltaville some-sisällöille sekä reilun, kestävän ja innostavan tulevaisuuden rakentamiselle?

Kirjoittaja

Anna Wartiovaara

Johtava asiantuntija, Viestintä ja yhteistyösuhteet, Sitra

Julkaistu

Mahtavaa! Hae siis meille viestintätiimiin tulevaisuusviestinnän harjoittelijaksi!

Mitä se tulevaisuusviestintä oikein tarkoittaa? Tulevaisuusviestijä viestii tulevaisuuteen vaikuttavista ilmiöistä ja kehityskuluista (kuten megatrendit), tekee vaikeita ja monimutkaisia kokonaisuuksia ymmärrettäväksi, kutsuu ihmisiä tulevaisuuskeskusteluun ja toimimaan toivotun tulevaisuuden eteen.

Etsimmekin nyt täksi vuodeksi kahta

harjoittelijaa

Sitran viestintätiimiin kehittymään tulevaisuusviestinnän ammattilaisiksi.

Harjoittelun aikana pääset kokeilemaan erilaisia viestinnän avustavia tehtäviä pääosin ennakoinnin ja muutoksen tekemisen aiheiden parissa: esimerkiksi verkkosivujen päivittämistä, sisällöntuotantoa niin verkkosivuille kuin someen, julkaisujen tuottamista, visuaalista viestintää sekä mahdollisesti videoiden tuotantoa. Toivomme myös, että haastat meitä ja tuot uusia ideoita ja ajatuksia tulevaisuusviestintään.

Harjoittelut ovat kuuden kuukauden mittaisia. Toinen harjoitteluista alkaisi mahdollisimman pian ja toisen ajankohta on sovittavissa.

Haku on auki 2.4. saakka. Olethan ripeä, sillä täytämme paikat heti, kun sopivat ehdokkaat löytyvät.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, kiinnostusta yhteiskunnallisiin ilmiöihin ja tulevaisuusaiheisiin, taitoa pukea monimutkaisia asioita ymmärrettävään muotoon sekä avointa asennetta uuden oppimiseen. Ymmärrät, että rutiinitkin ovat osa työtä. Tunnet tavallisimmat toimisto- ja kuvankäsittelyohjelmat – osaat ehkä myös kuvata ja editoida videoita. Koska työskentelemme toistaiseksi etänä, odotamme sinulta etäajan vuorovaikutustaitoja sekä myös kykyä työskennellä melko itsenäisesti.

Työn monipuolisuuden ja nopean rytmin vuoksi toivomme, että sinulla on jo jonkin verran tuntumaa hektisessä viestintäympäristössä toimimisesta. Olet opintojesi loppuvaiheessa tai juuri valmistunut viestijälle soveltuvalta alalta.

Mitä tarjoamme?

Harjoittelu tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittyä tulevaisuusviestijäksi viestintätiimimme hellässä huomassa. Pääset käsiksi myös monipuolisiin työtehtäviin sekä monimutkaisiin, mutta sitäkin mielenkiintoisempiin aiheisiin.

Työharjoittelusta maksetaan palkkaa.

Lisätietoja harjoittelusta antaa tulevaisuusviestijä Anna Solovjew-Wartiovaara p. 0408302825 seuraavina ajankohtina:

to 25.3. klo 14-15

ke 31.3. klo 13-15

Jätä hakemuksesviimeistään 2.4.2021.

Mikä Sitra?

Sitra on suomalaisten tulevaisuustalo, joka ennakoi tulevaisuuden ilmiöitä, etsii uusia ratkaisuja ja tekee kokeiluja yhdessä eri toimijoiden kanssa. Visionamme on, että Suomi menestyy rakentamalla reilua, kestävää ja innostavaa tulevaisuutta, jossa ihmiset voivat hyvin maapallon kantokyvyn rajoissa.

Ota yhteyttä

Mistä on kyse?