Arvioitu lukuaika 1 min

Raati kiitteli Ratkaisu 100 -tiimien konkreettisia ratkaisuja SuomiAreenalla

Kuva: Tomi Glad

Julkaistu

Ratkaisu 100 -haastekilpailun tiimit pitchasivat ideoitaan keskiviikkona 12.7.2017 SuomiAreena-yleisölle ja asiantuntijaraadille. Konkreettisia ratkaisuja kiiteltiin. ”Esityksissä oli todella kouriintuntuvia aihioita, joita nämä ihmiset olivat kehittäneet. Teknologiaa, osaamista ja erilaisia liikeideoita oli tuotu hienosti yhteen”, analysoi ajatushautomo Demos Helsingin Aleksi Neuvonen, yksi raatilaisista.

Raadissa olivat mukana myös opettaja Maarit Korhonen, Tekesin digijohtaja Pekka Sivonen, Skanskan henkilöstöjohtaja Kirsi Mettälä, Porin kaupungin sivistystoimialajohtaja Esa Kohtamäki, MTV Uutisten päätoimittaja Merja Ylä-Anttila ja DNA:n markkinointijohtaja Paula Miettinen. Lue tästä, mitä raatilaisilla oli tiimien ideoista sanottavaa.

Ratkaisu 100 -haastekilpailussa 15 tiimiä kilpailee siitä, kenellä on paras ratkaisu osaamisen parempaan tunnistamiseen ja hyödyntämiseen. Parhaan idean kehittäjät saavat ratkaisun toteuttamiseen miljoona euroa.

AIHE

Ratkaisu 100

Ratkaisu 100 -haastekilpailussa etsitään ratkaisuja osaamisen parempaan tunnistamiseen ja hyödyntämiseen maailmassa, jossa ihmiset ja tieto liikkuvat entistä enemmän. Parhaan idean kehittäjät saavat ratkaisun toteuttamiseen miljoona euroa.

Julkaistu

Suosittelemme

Tästä eteenpäin.

Mistä on kyse?