artikkelit
Arvioitu lukuaika 2 min

Haku Kestävien elämäntapojen paviljonkiin Maailma kylässä -tapahtumaan

Sitra toteuttaa Maailma kylässä -tapahtumaan 25.-26.5.2019 Kestävien elämäntapojen paviljongin, jossa kestävän arjen ratkaisuja tarjoavat yritykset, järjestöt ja muut organisaatiot voivat esitellä tuotteitaan ja palvelujaan.

Julkaistu

Maailma kylässä -festivaali järjestetään vuosittain Helsingissä toukokuun lopussa. Festivaali houkuttelee noin 80 000 kävijää. Festivaali on kaksipäiväinen koko perheen ilmaistapahtuma ja ajankohtaisten aiheiden keskusteluareena. Näytteilleasettajat ja yhteistyökumppanit tavoittavat viikonlopun aikana tuhansia globaalista yhteisvastuusta, järjestötoiminnasta ja eettisestä kuluttamisesta kiinnostuneita ihmisiä. Vuonna 2019 festivaalin teemana on ilmastonmuutos.

Lisätietoja Maailma kylässä -tapahtumasta.

Haemme Paviljonkiin mukaan enintään kahdeksan (8) organisaatiota esittelemään omaa ratkaisuaan. Ratkaisu voi olla esimerkiksi tuote tai palvelu, tapahtuma, kurssi, kampanja, opas, nettisivu tai jotakin muuta. Sitra tekee valinnat oman harkintansa perusteella seuraavien kriteerien pohjalta:

  • Ratkaisu vähentää arjen ympäristövaikutuksia tai kannustaa kuluttajia kestävämpiin valintoihin.
  • Ratkaisu on innovatiivinen ja houkutteleva kuluttajille.
  • Ratkaisu on jo kuluttajien saatavilla ja/tai sitä on mahdollista kokeilla tapahtumassa.

Valinnassa kiinnitetään huomiota myös paviljongin ja siellä esillä olevien ratkaisujen muodostamaan kokonaisuuteen.

Osastopaikka paviljongissa maksaa yrityksille 300 euroa. Järjestöille ja muille voittoa tavoittelemattomille organisaatioille osastopaikka on maksuton, jos osastolla ei harjoiteta taloudellista toimintaa.

Paviljonkiin tulevan yrityksen tai järjestön tai muun voittoa tarvoittelemattoman organisaation on sitouduttava olemaan paikalla osastolla koko viikonlopun ajan (la-su) ja noudattamaan Sitran ohjeita ja Maailma kylässä -tapahtuman näytteilleasettajaehtoja. Sitralla on oikeus hylätä hakija, mikäli se hakemuksia arvioidessaan päätyy siihen, ettei toimijalla ole edellytyksiä täyttää näitä ehtoja.

Hakuun osallistutaan tällä verkkolomakkeella.

Hakuaika päättyy perjantaina 29.3.2019 kello 12.

Mistä on kyse?