Kuva: Johannes Romppanen

Julkaistu 17.02.2016

Ideakuulutus: Mistä vipua korkeasti koulutettujen työelämävalmiuksiin?

Miten saamme korkeakoulutetuille ja opiskelijoille parhaat mahdolliset eväät työelämään? Tuo ideasi esiin Sitran ideakuulutuksen kautta!
Kirjoittajat
Kirjoittajan profiilisivu: Milma Arola
Johtava asiantuntija, Osaamisen aika, Sitra
Milma Arola on työelämän uudistumisen, organisaatioiden kehittämisen ja yhdessä oppimisen asiantuntija. Milma työskentelee Osaamisen aika -avainalueella, jossa rakennetaan elinikäisen oppimisen Suomea.
Kirjoittajan profiilisivu: Perttu Jämsén
Asiantuntija, Osaamisen aika, Sitra
Perttu Jämsén on Sitran Uusi työelämä ja kestävä talous -teeman monitoimimies, joka vetää työn muutokseen ja osaamisen kehittämiseen liittyviä projekteja.

Onko sinulla, tiimilläsi, korkeakoulullasi tai yritykselläsi idea siitä, miten voisimme vahvistaa korkeasti koulutettujen ja korkeakouluopiskelijoiden työelämävalmiuksia ja edistää heidän työllistymistään?

Uudessa työelämässä tarvitaan muun muassa ongelmanratkaisukykyä, yrittäjämäistä otetta sekä kykyä toimia monialaisissa tiimeissä ja verkostoissa. Entistä tärkeämpiä taitoja ovat myös itseohjautuvuus sekä muutos- ja uudistumiskyky. Miten mahdollistaisimme korkeakoulutetuille ja opiskelijoille parhaat mahdolliset eväät työelämään?

Tuo ideasi esiin Sitran ideakuulutuksen kautta! Lisätietoja ja ohjeet.

Ideakuulutus on osa Sitran Työelämän taitekohdat -avainalueen työtä. Ideoimme ja kokeilemme toimintamalleja, jotka auttavat työtä ja työntekijöitä löytämään toisensa nykyistä tehokkaammin. Lisäksi herättelemme suomalaisia kehittämään uuden työn markkinoilla ja uudessa työelämässä tarvittavia valmiuksia.

Mistä on kyse?