Kuva: Climate Aid

Julkaistu 10.10.2019

Taiteen ja ilmastotyön yhdistävä Climate Aid marraskuussa

Climate Aid on ilmastoliike, joka aktivoi ihmisiä elämysten kautta ja kasvattaa hiilivarastoja. Climate Aid sisältää lahjoituskampanjan ja Climate Aid Finland -konsertin.

Sitran tukema Climate Aid -viikko sisältää tiedettä, taidetta, toivoa ja toimintaa 18. – 24. marraskuuta 2019.

Climate Aid tarjoaa elämysten ohella mahdollisuuden auttaa konkreettisesti keräämällä pieniä ja suuria lahjoituksia, joilla kasvatetaan hiilivarastoja – soita ja metsiä – Suomeen ja maailmalle.

Kampanja huipentuu tapahtumaviikon lopussa lauantaina 23. marraskuuta pidettävään Climate Aid Finland -konserttiin. Musiikkitalossa järjestettävä konsertti on yleisölle ilmainen monitaiteellinen kokemus ilmastonmuutoksesta. Esiintyjinä ovat muun muassa 150 vapaaehtoisen orkesterisoittajan ja kuorolaisen orkesteri, jonka teokset välittävät viestejä eri vuosisadoilta.

Climate Aid -liikkeen kotipesä on Kansalaisareena ry ja Climate Aid:n tekijöitä ovat lukuisat henkilöt ja organisaatiot. Liikkeen tukijoita ovat Sitra (päärahoittaja), EK, SAK, STTK, Akava, S-ryhmä, Fortum, Helen, Neste, Tieto, Varma, Positive Impact ja Ellun Kanat. Lisää tietoa Climate Aid -viikon tapahtumista sekä lahjoituskohteista löytyy Climate Aidin verkkosivulta.

Ota yhteyttä

Suosittelemme

Tästä eteenpäin.

Mistä on kyse?