Poiminnat
Arvioitu lukuaika 1 min

Taiteen ja ilmastotyön yhdistävä Climate Aid marraskuussa

Climate Aid on ilmastoliike, joka aktivoi ihmisiä elämysten kautta ja kasvattaa hiilivarastoja. Climate Aid sisältää lahjoituskampanjan ja Climate Aid Finland -konsertin.

Julkaistu

Sitran tukema Climate Aid -viikko sisältää tiedettä, taidetta, toivoa ja toimintaa 18. – 24. marraskuuta 2019.

Climate Aid tarjoaa elämysten ohella mahdollisuuden auttaa konkreettisesti keräämällä pieniä ja suuria lahjoituksia, joilla kasvatetaan hiilivarastoja – soita ja metsiä – Suomeen ja maailmalle.

Kampanja huipentuu tapahtumaviikon lopussa lauantaina 23. marraskuuta pidettävään Climate Aid Finland -konserttiin. Musiikkitalossa järjestettävä konsertti on yleisölle ilmainen monitaiteellinen kokemus ilmastonmuutoksesta. Esiintyjinä ovat muun muassa 150 vapaaehtoisen orkesterisoittajan ja kuorolaisen orkesteri, jonka teokset välittävät viestejä eri vuosisadoilta.

Climate Aid -liikkeen kotipesä on Kansalaisareena ry ja Climate Aid:n tekijöitä ovat lukuisat henkilöt ja organisaatiot. Liikkeen tukijoita ovat Sitra (päärahoittaja), EK, SAK, STTK, Akava, S-ryhmä, Fortum, Helen, Neste, Tieto, Varma, Positive Impact ja Ellun Kanat. Lisää tietoa Climate Aid -viikon tapahtumista sekä lahjoituskohteista löytyy Climate Aidin verkkosivulta.

Ota yhteyttä

Mistä on kyse?