Arvioitu lukuaika 1 min

Millainen Suomen ilmasto on 20 vuoden päästä?

Tätä ja muita tulevaisuuteen liittyviä kysymyksiä pohditaan eri nuorisovaikuttajien youtube-kanavilla osana Sitran 50v-juhlavuotta.

Julkaistu

Julkaistu

Yksi YouTuben suosituimmista huumoriryhmistä kysyy ennakointiasiantuntijaltamme Elinalta tiukkoja kysymyksiä alla olevassa videossa. Kuvaustilanteen aikana kanavan seuraajat saivat lähettää kysymyksiä tulevaisuudesta snapchatissa. Nuoria pohditutti mm. onko Suomessa 20 vuoden päästä enemmän köyhyyttä, joukkoliikenne ja se jääkö tulevaisuudessa maaseudulle enää mitään. Katso Sitran ennakoinnin johtavan asiantuntijan youtube-debyytti ja kommentoi ihmeessä, mitä ajatuksia video herätti. Hashtag #7sisarusta.

Nuorten haaste on heitetty. Tulevaisuus tehdään yhdessä!

Video on osa Seitsemän sisarusta tulevaisuudesta –kiertuetta ja kymmenen videon sarjaa, jossa nuoret tubetähdet pohtivat tulevaisuutta omista näkökulmistaan. Sarjan muut videot löytyvät sivun alalaidan kommentteja ja puheenvuoroja klikkaamalla.

Hanke

Seitsemän sisarusta tulevaisuudesta

Sitran ja Heurekan yhteinen näyttely  avaa ikkunoita tulevaisuuteen ja antaa eväitä oivalluksille. Näyttely aukeaa Heurekassa 17.11.2017, mutta sitä ennen näyttelyn päätähdet, seitsemän sisarusta, rakennetaan kiertueella ympäri Suomea.

Suosittelemme

Lue lisää.

Mistä on kyse?