WCEF Online 29-30 Sept 2020

Talouden uudelleenkäynnistys kiertotalouden ratkaisujen avulla.

Katso tallenteet WCEFonline-foorumissa esitellyistä kiertotalousratkaisuista!

Kooste

Tutustu foorumissa käytyihin keskusteluihin!

Ohjelma

Katso tapahtuman tarkemmat tiedot ja ohjelma!

Maailman kiertotalousfoorumi siirtyy verkkoon!

Vuosi 2020 on ollut muutosten ja sopeutumisen aikaa. Koronapandemia on pyyhkäissyt maailman yli vahingoittaen talouksiamme. Nopea siirtymä kiertotalouteen on nyt tärkeämpää kuin koskaan, sillä maailma tarvitsee uusia keinoja noustakseen jaloilleen. Käsillämme on ainutlaatuinen mahdollisuus vauhdittaa talouden kestävää elpymistä kiertotalouden ratkaisujen avulla.

WCEF:n päätapahtumaa Torontossa on siirretty vuodella eteenpäin, mutta poikkeukselliset olosuhteet ovat innoittaneet meidät järjestämään Maailman kiertotalousfoorumin ensimmäisen täysin virtuaalisen tapahtuman. WCEFonline sukeltaa siihen, miksi ja miten kiertotalous voi auttaa talouden uudelleenkäynnistämisessä ja resilienssin Resilienssi Ihmisten ja yhteisöjen kyky toimia muuttuvissa olosuhteissa, kohdata häiriöitä ja kriisejä ja palautua niistä. Avaa termisivu Resilienssi vahvistamisessa.

Liity kiertotalouden muutoksentekijöiden globaaliin joukkoon! Kuulet käytännön esimerkkejä kiertotalouden ratkaisuista, jotka antavat puhtia talouden jälleenrakentamisessa vahvemmaksi, paremmaksi ja ympäristölle ystävällisemmäksi.

WCEF on kiertotalouden moderni areena, joka tuo yhteen kiertotalouden osaajia ja huippupuhujia ympäri maailmaa sekä mahdollisuuden verkostoitua ja osallistua keskusteluihin paikasta riippumatta. Jokainen sessio on katsottavissa kaksi viikkoa tapahtuman jälkeen.

WCEFonlinessa ääneen pääsevät maailman huippujohtajat, päättäjät ja ajattelijat – esimerkiksi YK:n ympäristöohjelman johtaja Inger Andersen, Kolumbian ympäristö- ja kestävän kehityksen ministeri Ricardo Lozano, Ellen MacArthur Foundationin perustaja Dame Ellen MacArthur, Chilen ympäristöministeri Carolina Schmidt, Euroopan komission varapuheenjohtaja Frans Timmermans, Alankomaisen ympäristöministeri Stientje van Veldhoven, Kanadan ympäristö- ja ilmastonmuutosministeri Jonathan Wilkinson ja Sitran yliasiamies Jyrki Katainen – ja monia muita.

Ajankohtaista

Ota yhteyttä

Mistä on kyse?