Elina Eerola

Asiantuntija, Kansanvallan peruskorjaus, Sitra


Kuka?

Elina Eerola on mukana luomassa entistä parempaa ja ihmislähtöisempää sosiaali- ja terveydenhuoltoa Suomeen Soteuttamo-konseptin avulla. Uudistumiskyky on avainasemassa tulevaisuuden sotea rakennettaessa.

Mitä?

Elinaan kannattaa ottaa yhteyttä, jos on kiinnostunut Soteuttamosta. Soteuttamo on sosiaali- ja terveyspalveluidenpalveluiden uudistamisen ja verkostojen kehittämisen työkalupakki. Se tuo tulevaisuuden tekijät niin sote-alalta kuin muiltakin aloilta yhteen edistämään ekosysteemiajattelua ja luomaan uudenlaisia kumppanuuksia.

Elina on filosofian maisteri, joka innostuu yhteiskunnallisista asioista, innovaatioista ja asiakaslähtöisyydestä. Niitä hän on aiemmissa työtehtävissään päässyt edistämään eri sidosryhmien kanssa niin kulttuuri- kuin koulumaailmassa.

Häh?

Elina uskoo hyvinvointiin, kulttuurin voimaan ja elinikäiseen oppimiseen. Vapaa-ajalla Elinan voikin löytää lenkkeilemästä Helsingin merenrannoilla, laskettelemasta Suomesta tai Alpeilta, lukuisista kaupunkikulttuurin tapahtumista tai hyvän viinin ja ruoan parista.

Tältä kirjoittajalta

Luitko jo?