Live
4 haastetta Suomelle
tapahtumat

4 haastetta Suomelle

Mikä niistä ratkaistaan? Tervetuloa päättämään mihin ongelmaan Ratkaisu 100 -kilpailu tarttuu.

Keväällä kysyimme suomalaisilta, mikä on Suomen tulevaisuuden tärkein ongelma. Saimme yli tuhat ehdotusta Suomen tärkeimmästä haasteesta, joista riippumaton raati valikoi yleisöäänestykseen neljä vaihtoehtoa. Mihin näistä kiperistä ongelmista Sitran Ratkaisu 100 -haastekilpailun pitäisi tarttua?

Tule kuulemaan päräyttäviä puheenvuoroja, keskustelemaan haasteista ja päättämään, mikä ongelma saa taakseen huipputiimit ja miljoonan euron tuen!

Keskustelua haasteista viritellään Sitran, MTV Uutisten, SuomiAreenan ja Akateemisen kirjakaupan yhteisessä tilaisuudessa Helsingin keskustan Akateemisessa kirjakaupassa 8.9. klo 17-18. Mukana tilaisuudessa ovat mm. professori Heikki Hiilamo, näyttelijä Niina Nurminen, STTK:n entinen puheenjohtaja Mikko Mäenpää, apulaiskaupunginjohtaja Anni Sinnemäki ja yrittäjä Daniel Rahman. Tilaisuuden juontaa Peter Nyman.

Tilaisuuden päätteeksi tarjoamme vaalikahvit.

Tilaisuus on kaikille avoin, mutta jotta osaamme varata tarpeeksi tarjottavaa, ilmoita tulostasi täällä.

Tilaisuuteen voi osallistua myös verkon välityksellä www.ratkaisu100.fi -sivulla.

Päätetään yhdessä, mikä huomisen Suomessa on paremmin!

Tervetuloa!

Yhteistyökumppaneina Ratkaisu 100 -haastekilpailulla toimivat Mediahub Helsinki, SuomiAreena ja Suomi 100. Sitra on SuomiAreenan virallinen yhteistyökumppani vuonna 2017. Ratkaisu 100 on myös osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ja Sitran 50v-juhlavuoden ohjelmaa vuonna 2017.

Mistä on kyse?