Live
Datatalouden tilannehuone

Datatalouden tilannehuone

Kevään 2021 viimeinen Tilannehuone pidettiin toukokuun alussa. Tilannehuoneet jatkuvat syksyllä, pysy kuulolla!

  • 07.09.2021 klo 08:00 - 09:30
  • Verkkotapahtuma - päivämäärä vielä alustava

Kevään 2021 viimeinen Tilannehuone pidettiin toukokuun alussa teemalla ”organisaatioissa tarvittava datatalousosaaminen”.

Tilannehuoneet jatkuvat taas syksyllä 2021. Aiheina mm. datatalouden edellytykset, infran kerrokset ja luottamus, koulutuksen eri tasot ja paljon muuta. Tarkemmat teemat ja päivämäärät päivitetään tälle sivulle piakkoin.

 

Datatalouden tilannehuone -verkoston tavoitteena on rikkoa siiloja ja lisätä yhteistä ymmärrystä datatalouden tilannekuvasta. Haluamme vahvistaa läpinäkyvyyttä ja siksi toimintamme on avointa.

Tilannehuone -tapaamisia järjestetään kuukauden välein ja ne on tarkoitettu kaikille datapohjaisten palveluiden, infrastruktuurin ja tietopolitiikan ympärillä työskenteleville, kuten esimerkiksi uusien ekosysteemien edustajille, yrityksille, päätöksentekijöille, sijoittajille ja julkisen sektorin edustajille.

Datatalouden tilannehuone -verkosto työskentelee avoimessa yhteisessä työtilassa Howspacessa, josta löytyy kaikkien aiempien Tilannehuoneiden tallenteet, materiaalit ja muistiinpanot. Tervetuloa mukaan toimintaan!

Mistä on kyse?