Live
EU Circular Talks: Circular business models at the heart of EU’s new Circular Economy Action Plan 
Verkkotapahtuma

EU Circular Talks: Circular business models at the heart of EU’s new Circular Economy Action Plan 

Sitra, Euroopan ympäristövirasto EEA ja EU Circular Economy Stakeholder Platform järjestävät keskustelutilaisuuden kiertotalouden liiketoimintamalleista ja mahdollisuuksista edistää kiertotalouden mukaista liiketoimintaa Euroopan Unionissa.

  • 25.03.2021 klo 13:00 - 14:30

Kiertotalouden liiketoimintamallien edistäminen on yksi EU:n tuoreen kiertotalouden toimintasuunnitelman avainkysymyksistä. Tärkeä osa toimintasuunnitelmaa on kestävä tuotepolitiikka, jonka tavoitteena on luoda kestäviä, korjattavia ja kierrätettäviä tuotteita suosiva toimintaympäristö.

Sitra, Euroopan ympäristövirasto EEA ja EU Circular Economy Stakeholder Platform järjestävät keskustelutilaisuuden kiertotalouden Kiertotalous Talousmalli, jossa ei tuoteta jatkuvasti lisää tavaroita, vaan kulutus perustuu omistamisen sijasta palveluiden käyttämiseen: jakamiseen, vuokraamiseen sekä kierrättämiseen. Materiaaleja ei lopuksi tuhota, vaan niistä syntyy yhä uudelleen uusia tuotteita. Avaa termisivu Kiertotalous liiketoimintamalleista ja mahdollisuuksista edistää kiertotalouden mukaista liiketoimintaa Euroopan Unionissa.

Tilaisuus on englanninkielinen. Tapahtuman ohjelma ja lisätietoa löytyy englanninkieliseltä tapahtumasivulta.

Tapahtuma on osa EU Circular Economy Stakeholder Platformin Circular Talks -tapahtumasarjaa. Se on myös WCEF-sivutapahtuma

Ota yhteyttä

Mistä on kyse?