Live
Gaia-X Finland – Learning and Sharing Experiences

Gaia-X Finland – Learning and Sharing Experiences

Suomen kansallisen Gaia-X Hubin koordinaattorina Sitra kokoaa yhteen kiinnostavimpia datatalouden puhujia Suomesta ja Keski-Euroopasta. Tule mukaan kuulolle ja jakamaan kokemuksia!

  • 08.12.2021 klo 14:00 - 16:00
  • Verkkotapahtuma (14:00 EET / 13:00 CET)
  • #gaiaxforfinland

Verkkotapahtumassa kuullaan kokemuksista ja datan jakamisen malleista Gaia-X:n piirissä. Tarjolla on puheenvuoroja ja ajatustenvaihtoa erilaisista datan jakamisen käyttötapauksista yrityksissä sekä uutisia muista kansallisista hubeista, kuten Saksasta, Belgiasta ja Luxemburgista.

Tapahtumassa kuullaan mm. eurooppalaisen autoteollisuuden Catena-X-verkoston toiminnasta. Catena-X on laaja, autoteollisuuden arvoketjun kattava ja datan jakamisen malleja kehittävä verkosto, jossa on mukana niin suuryhtiöitä kuin pk-yrityksiä.

Suomen kaltaiselle maalle, joka on täynnä innovatiivisia yrityksiä ja datatalouden edelläkävijäratkaisuja, Gaia-X on suuri mahdollisuus. Tervetuloa tapahtumaan!

Tapahtuma on englanninkielinen. Tarkemmat tiedot ja ohjelma löytyvät englanninkieliseltä tapahtumasivulta, jonne myös julkaisemme tapahtumatallenteen tilaisuuden jälkeen.

Mistä on kyse?