Live
Health 2.0 -konferenssi
tapahtumat

Health 2.0 -konferenssi

Tekes ja Sitra järjestävät Health 2.0 konferenssi- ja verkottumismatkan terveys- ja hyvinvointialan asiantuntijoille ja päättäjille 28.9.–6.10.2013. Erityisesti kohderyhmänä ovat yritykset, joiden toiminta liittyy joka paikan terveydenhoidon ratkaisuihin (mobile health, health-IT, personalized health) ja biologisen tiedon hallintaan (Bio-IT).

Matkan tavoitteena on edistää suomalaisten yritysten kansainvälistä liiketoimintaa, myydä Suomea innovatiivisena alustana ulkomaisille yrityksille ja verkottaa alan toimijoita ja asiantuntijoita keskenään.

Ilmoittautuneita on seitsemänkymmentäkuusi. 

Osallistujille on tarjolla

päivän maksuton pitchaus-valmennus ennen matkaa (2.9.2013 Tekesissä Helsingissä)

 • osallistuminen maksutta Terveydenhuollon tulevaisuus -seminaariin Helsingissä 3.9.2013
 • kahdenkeskisiä tapaamisia keskeisten kalifornialaisten toimijoiden kanssa
 • demojen esittelymahdollisuus Health 2.0 -konferenssin yhteydessä (järjestäjät valitsevat ja kustantavat osallistujat Finnish Delegation Technology Presentation -tilaisuuteen)
 • tutustumiskäyntejä mielenkiintoisiin terveys- ja hyvinvointialan yrityksiin ja organisaatioihin Kalifornian alueella
 • tietoiskuja Kalifornian terveysalan toimijoista (San Franciscon ja Piilaakson alue: Health-IT ja San Diegon alue: Health-IT / Bio-IT)
 • alennettu osallistumismaksu Health 2.0 -konferenssiin
 • alennettu huonehinta Hyatt-hotellista Santa Clarassa.

Matkalla on mahdollisuus osallistua Health 2.0 -konferenssiin 30.9.–2.10. Siellä on odotettavissa erinomaisia luentoja mm. omahoidon alueelta. Datamassan (environmental data, genomics, EMRs, personal trackers) hyödyntäminen niin kuluttajan kuin terveydenhuollon ammattilaisen päätöksenteon tukena mahdollistaa ennalta ehkäisevän toiminnan. Lisäksi esillä ovat terveydenhuollon vakuutusmarkkinat.

Konferenssin yhteydessä yrityksille tarjoutuu useita mahdollisuuksia omien tuotteidensa ja palveluidensa asiakas- tai käyttäjähyötyjen esittelyyn ja partneroitumiseen konferenssin pääsalissa joko Breakout- tai Launch -tapahtumien merkeissä.

Breakout-paneelit ovat osa konferenssin ohjelmaa päälavalla. Tekes ja Sitra valitsevat kiinnostuksestaan ilmoittaneiden suomalaisten yritysten joukosta potentiaalisimmat omaan Finnish Delegation Technology Presentation -tilaisuuteen tiistaina 1.10. klo 10.30 –  11.15. Tuona aikana kukin yritys pääsee demoamaan omaa tuotettaan tai palveluaan. Tekes ja Sitra kustantavat breakout-osallistumisen.

Launch-kilpailu on ollut konferenssin yksi suosituimmista tapahtumista. Health 2.0 -järjestäjät valitsevat kymmenen potentiaalisinta (merit and market impact) yritystä kilpailuun ilmoittautuneiden arviolta noin sadan yrityksen joukosta. Valitut, ensimmäistä kertaa esillä Health 2.0 -konferenssissa olevat yritykset saavat kukin 3–4 minuuttia aikaa omien tuotteidensa ja palveluidensa esittelyyn maksutta. Health 2.0 -järjestäjät rohkaisivat myös suomalaisia yksittäisiä yrityksiä ilmoittautumaan Launch 2013 -kilpailuun, joka järjestetään tiistaina 1.10. klo 13.00–14.00. Ilmoittautumisaika on päättynyt.

 

ILMOITTAUTUMINEN JA VARAUKSET

Matkalle lähtijät vastaavat omista matka- ja majoitusvarauksistaan ja konferenssi-ilmoittautumisistaan sekä niihin liittyvistä kustannuksista. Merkittävä erä on lennot, joiden hinnoissa on paljon vaihtelua. Hotellisuositus Santa Clarassa on Hyatt, jossa veroton huonehinta on 209 $/vrk (161 €). Ryhmävaraukseen kuuluva alennus (40 $/vrk) sisältyy ilmoitettuun 209 $ huonehintaan.

Ryhmähinta suomalaisille Health 2.0 -konferenssin osallistujille koodilla ”Finnish2013” on kiinteä 1250 dollaria. Startup-hintaa (799 dollaria) on mahdollista anoa yhdelle henkilölle per yritys.

USA:n päiväraha on 65 €. Sitra tarjoaa matkan Gesundheit 2013 -kilpailun kummankin sarjan voittajalle ja korvaa heille mahdolliset ennen voittajan julkistamista hankitut liput.

Tarkoitus on lentää San Franciscosta San Diegoon keskiviikkoiltana 2.10. USA:n sisäinen lento maksaa noin 70 €. Niille, jotka eivät lähde San Diegoon, on tarjolla ohjelmaa San Franciscon alueella.

Muutamat osallistujista ovat varanneet huoneen Best Western Plus Inn by the Sea -hotellista. Toinen hotellivaihtoehto on meren rannalla sijaitseva La Jolla Cove Suites.

Tehdäksesi varauksen La Jolla Cove Suites -hotelliin, lähetä sähköposti Tracy Whitelle osoitteeseen twhite@lajollacove.com ja ilmoita seuraavat asiat:

 • Etu- ja sukunimi
 • Osoite
 • Puhelinnumero
 • Sähköpostiosoite
 • Haluttu huonetyyppi (basic 139 $ / ocean front 169 $ + tax 12,5%)
 • Majoittujien lukumäärä huoneessa
 • Luottokortin numero, voimassaolotieto (esim 09/14) sekä CID-numero
 • Ilmoita myös, että huoneen henkilöt kuuluvat ryhmään ”The Finnish Delegation at Health 2.0 Group”

Ryhmälle myönnetyt tarjoushinnat ovat voimassa keskipäivään 2.9.2013 saakka. Varausta tehtäessä yhden yön maksu veloitetaan takuumaksuna, mutta se palautetaan, jos varaus perutaan viimeistään 14 vrk ennen aiottua yöpymistä.

San Diegossa kokoushotellina toimii Grande Colonial, 910 Prospect Street, La Jolla, CA 92037. Osallistujat voivat varata Grande Colonialista myös majoituksen. Ryhmällemme on tarjolla 2.9. asti edullisempi huonehinta: 269 dollaria, mikäli huoneita on vapaana. Tarkista varaustilanne / tee varaus lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: info@gclj.com.

 

MUISTILISTA:

1  Ilmoittautumisaika Sitran ja Tekesin järjestämään ohjelmaan on päättynyt.

2  Rekisteröityminen konferenssiin, koodi Finnish2013.

3  Ryhmäalennushintaisen huoneen varaaminen Hyatt-hotellista (ryhmän tunnus sisältyy linkkiin). Jos lähdet San Diegoon, varaa huone loppuviikoksi esim. hotellista Best Western, La Jolla Cove Suites tai Grande Colonial.

4  Varaa lennot ja täytä ESTA-matkustuslupahakemus.

 

Program, Team Finland Delegation, A4 (pdf)

Program, Team Finland Delegation, A3 (pdf)

Dossier, presentation of the participants (pdf)

 

Kari Ruutu
puh. +358 295 055 733
etunimi.sukunimi@tekes.fi

 

Mistä on kyse?