Live
”Miten voin vaikuttaa?” – Kansanvallan peruskorjaus Mikkelissä
Keskustelutilaisuus

”Miten voin vaikuttaa?” – Kansanvallan peruskorjaus Mikkelissä

Hoi kansalaiset, medbörjare, sinä siellä!

Sinä kuulut suomalaisen kansanvallan avainhenkilöihin ja ydinvaikuttajiin. Olet myös kansanvaltaisen järjestelmämme paras tulevaisuuden toivo!

Tämän vuoksi juuri sinun on hyvä hetkeksi pysähtyä miettimään, millä kaikilla tavoilla voimme vaikuttaa lähiympäristöömme, yhteiskuntaan ja maailmaan?

Tiedätkö millä kaikilla tavoilla sinuun pyritään vaikuttamaan? Mitä kaikkea osallisuus ylipäätään voi nyt ja varsinkin tulevaisuudessa tarkoittaa, kun digitalisaatio jyllää ja maailma muuttuu vauhdilla?

Muun muassa näitä kysymyksiä haluaisimme miettiä kanssasi keskiviikkona 30.10.2019 klo 17.30-19.30 Mikkelin kauppakeskus Stellan Tähtitorilla järjestettävässä ”Miten voin vaikuttaa” -kansalaistapahtumassa. Tervetuloa kuulolle!

Tilaisuuden aikana lavalla haastateltavina ovat mm. Sitran vanhemmat neuvonantajat Liisa Hyssälä ja Jouni Backman, Mikkelin kaupungin oppimisen ja osallisuuden johtaja Virpi Launonen, OiOi Collectiven myynti- ja markkinointijohtaja ja Mikkelin elinvoimajaoston pj. Olli Marjalaakso, nuori vaikuttaja ja aktiivi Danica Väisänen, maakuntaliiton järjestöneuvottelukunnan pj. Markku Turkia, Mikkelin tuomiokirkkoseurakunnan diakonissa Mari Ylönen sekä Sitran tietoturva-asiantuntija Sakari Heinonen. Tilaisuuden juontaa johtava asiantuntija Jukka Vahti Sitrasta.

Paikalla myös maksuton mobiililaitteiden tietoturvaklinikka klo 17:30-19:30, tervetuloa!

Mistä on kyse?