Live
Kestävien ratkaisujen SHIFT-markkinointimalli

Kestävien ratkaisujen SHIFT-markkinointimalli

Mikä on paras tapa markkinoida ekologisesti kestäviä ratkaisuja? Mitkä ovat uusien ratkaisujen omaksumisen haasteet?

Kuva: Patrik Rastenberger

Tervetuloa tutustumaan tuoreeseen SHIFT-markkinointimalliin, joka opastaa ekologisesti kestävien tuotteiden, palveluiden ja käytänteiden markkinoinnissa. Professori Kate White (University of British Columbia, Vancouver) on tehnyt laajan katsauksen siihen, mitä kuluttajatutkimus oikeasti tietää ekologisesti kestävien ratkaisujen ostamisesta ja omaksumisesta. Tältä pohjalta hän on kehittänyt työkalun, jolla markkinoija voi ratkaisun vahvuuksiin ja kuluttaja-adoption esteisiin perustuen etsiä parhaat argumentit, joita käyttää.

SHIFT-mallia kommentoi tilaisuudessa käytännön näkökulmasta IKEA Groupin Head of Sustainable and Healthy Living Joanna Yarrow  ja akateemisesta näkökulmasta Hankenin professori Pia Polsa.

Saapumalla paikalle pääset kuulemaan käytännönläheisen yhteenvedon uusimmista tutkimustuloksista sekä tutustumaan uuteen työkaluun, jonka käytön voit aloittaa vaikka heti!

Tarjolla on kevyttä aamiaista klo 8.30 alkaen. Tilaisuus on maksuton ja sen kieli on englanti.

Tilaisuus on suunnattu kaikille aiheesta kiinnostuneille, erityisesti kuluttajamarkkinoilla toimiville yrityksille ja yhteiskunnallisille markkinoijille.

Tilaisuudessa pidetyt esitykset löytyvät näistä linkeistä: The SHIFT Framework by Kate White ja Around and Beyond SHIFT by Pia Polsa

Program

8.30

Breakfast served

9.00

SHIFT Framework

Kate White, professor, University of British Columbia

9.45

Commentary

Pia Polsa, professor, Hanken School of Economics

9.50

Commentary

Joanna Yarrow, Head of Sustainable & Healthy Living, IKEA

10.00

Panel discussion with the presenters

10.30

The event ends

Mistä on kyse?