Live
Kohti kestävää taloutta
tapahtumat

Kohti kestävää taloutta

Kohti kestävää taloutta
– Kestävän talouspoliitiikan johtamiskoulutuksen juhlasseminaari

Kestämätön käy kalliiksi, mutta miten ekologisen, taloudellisen ja sosiaalisen hyvinvoinnin saa nivottua yhteen kestäväksi talouspolitiikaksi? Ja miten sitä johdetaan tulevaisuudessa?

Sitra päätti maineikkaat talouspolitiikkakurssinsa 27 vuoden ja lähes 2000 kurssitetun jälkeen vuonna 2005. Nyt, lähes kymmenen vuoden jälkeen, kurssit alkavat uudelleen. Maailma on muuttunut, ja uudistettu Kestävän talouspolitiikan johtamiskoulutus on rakennettu vastaamaan tämän päivän haasteisiin. Juhlistamme alkavaa koulutusohjelmaamme avajaisseminaarilla. Lämpimästi tervetuloa!

Juhlaseminaarin ohjelma

13.15-14.00
Ilmoittautuminen ja kahvit

14.00-15.30
Näkökulmia kestävään talouteen ja talouspolitiikkaan tuovat muun muassa

  • Suomen tasavallan presidentti Sauli Niinistö
  • Sitran yliasiamies Mikko Kosonen
  • Dutch Research Institute for Transitionsin professori Jan Rotmans
  • Sitran Kestävä talous -foorumiin kokoontuneen poikkisektoriaalisen ryhmän edustajina kansanedustaja Lasse Männistö, verkostokoordinaattori Outi Myllymaa, valmentaja, johtaja Aape Pohjavirta, sekä tutkija Maria Ritola.

Kuulemme myös, miten myöhemmin keväällä alkava Kestävän talouspolitiikan johtamiskoulutus vahvistaa suomalaisten päättäjien ja vaikuttajien kykyä yhdessä tarttua tulevaisuuden kannalta keskeisiin talouden haasteisiin ja mahdollisuuksiin.

15.30-17.00
Cocktail-tilaisuus, verkostoituminen

Tilaisuus on kutsuvierastilaisuus. Ilmoittaudu juhlaseminaariin tästä.

Mistä on kyse?