Live
Koronan vaikutukset megatrendien valossa
Verkkotapahtuma

Koronan vaikutukset megatrendien valossa

Koronan jälkeisen maailman perustukset luodaan nyt. Siksi on oleellista tunnistaa keskeiset kysymykset ja valinnan paikat, mistä juuri nyt pitäisi keskustella.

Ilmoittaudu Ilmoittautuminen on päättynyt 16.6.2020 klo 12.00
  • 17.06.2020 klo 08:50 - 10:00
  • Verkkotapahtuma

Tervetuloa Koronan vaikutukset megatrendien valossa -tilaisuuteen, jossa pohdimme vuoden alussa päivitettyjen megatrendiemme pohjalta, minkälaisia vaikutuksia koronalla on pidemmällä aikavälillä, mitkä jännitteet ovat vahvistuneet, mikä on yllättänyt, mitkä kehityskulut luovat toivoa ja mistä asioista pitäisi juuri nyt keskustella.

Tilaisuudessa näkökulmia koronan jälkeiseen aikaan avaavat Sitran yliasiamies Jyrki Katainen ja ennakointi- ja strategiajohtaja Katri Vataja. Paneelissa omat havaintonsa koronan vaikutuksiin tuovat Fenix Helsingin toiminnanjohtaja Ujuni Ahmed, Kulta ry:n pääsihteeri Rosa Meriläinen sekä tulevaisuusvaliokunnan puheenjohtaja Joakim Strand. Tilaisuuden juontaa tulevaisuusasiantuntija Mikko Dufva.

Megatrendit tarjoavat yhden työkalun koronan jälkeisen maailman hahmottamiseen ja valinnan paikkojen tunnistamiseen. Koronakriisi saattaa kiihdyttää joitain jo olemassa olevia muutoksia, mutta megatrendien kuvaamat asiat eivät ole yhtäkkiä kadonneet minnekään. Koronakriisi saattaa lisäksi nostaa esiin joitain uusia ilmiöitä ja kehityskulkuja.

Julkaisemme avaustilaisuuden jälkeen viikoittain koko kesän aina keskiviikkoisin artikkeleita koronan vaikutuksista ja valinnan paikoista.

Tilaisuus järjestetään Zoom-palvelussa ja se suoratoistetaan YouTubeen Sitran kanavalle. Tilaisuuteen ilmoittautuminen on päättynyt. Suoratoisto tilaisuudesta Youtubeen päivitetään tälle sivulle hetkeä ennen aloitusta.

Mistä on kyse?