Live
Kuka vastaa datan vastuullisuudesta? Yritysvastuun uusi dimensio
Seminaari

Kuka vastaa datan vastuullisuudesta? Yritysvastuun uusi dimensio

Sitran ja FIBSin yhteisesti järjestämässä tilaisuudessa avataan keskustelu kestävän datatalouden pelisääntöjen ja toimintatapojen luomiseksi Suomeen ja muualle Eurooppaan.

Data puhuttaa kaikkia ja kaikkialla, mutta erityisesti yksityisyyden suoja vahvistuu ilmiönä. Vaikka lähes kaikki suomalaiset yritykset kertovat varmistavansa asiakkaidensa yksityisyyden suojan, saamme silti kuulla jatkuvasti kuinka yritykset ympäri maailmaa keräävät ja hyödyntävät henkilötietoja laajamittaisesti lupaa kysymättä. Vaatimukset yksityisyyden suojasta kovenevat, ja niin kansalaisliikkeeet, lisääntyvä regulaatio kuin yksittäiset asiakkaatkin haastavat nyt yritysten toimintatapoja rajusti.

Kuinka yrityksille käy tässä puristuksessa, kun tasapainoa palveluiden kehittämisen ja datan keräämisen välillä vasta etsitään? Kuka yrityksissä ottaa pallon, jos datatilinpäätös on tulevaisuudessa arkipäivää? Yritysvastuu ulottuu dataan. Jotta datan käytöstä saadaan kilpailuetua kestävin keinoin, tarvitaan yritysvastuuasiantuntijoiden näkemyksiä ja kokemuksia parhaista käytännöistä.

Katso tallenne, tutustu materiaaleihin ja tule mukaan rakentamaan reilua datataloutta.

You need to accept statistics-cookies to display content from Slideshare

Open cookie settings

Kuka vastaa datan vastuullisuudesta? from Sitra / Hyvinvointi

Mistä on kyse?