Live
Lääkäripäivät 2022
Verkkotapahtuma

Lääkäripäivät 2022

Lääkäripäivien teemana on digitaalisuus, jota tarkastellaan sekä lääkärin että potilaan näkökulmasta. Sitran ja STM:n ohjelmaosio keskittyy Suomen ja EU:n terveystietostrategiaan ja käynnissä oleviin hankkeisiin.

  • 26.01.2022 klo 17:00 - 28.01.2022 klo 00:00
  • Verkkotapahtuma

Digitalisaatio mullistaa myös terveydenhuoltoa monella tavalla. Sitran ja STM:n ohjelmaosiossa keskustellaan, kuinka Euroopassa hyödynnetään terveysdataa tällä hetkellä, mitkä ovat Euroopan komission suunnitelmat tulevaisuuteen ja miten Suomi niihin suhtautuu. Lisäksi käsitellään suomalaisten osallistumista eurooppalaisiin yhteishankkeisiin EU:n rahoitusohjelmissa.

Euroopan unionin kolmannen terveysohjelman rahoittamassa TEHDAS-yhteistoimintahankkeessa kehitetään yhteisiä toimintaperiaatteita terveysdatan hyödyntämiseen.

Vuoden 2022 Lääkäripäivien teemana on Digitaalisuus – hyötyvätkö lääkäri ja potilas? Tapahtuma järjestetään verkkotapahtumana 26.28.1.2022. Lääkäripäivät on suurin vuosittainen lääkärien täydennyskoulutustapahtuma, jossa lääketieteen tuorein tieto on istutettu suomalaiseen terveyspalvelujärjestelmään ja sovitettu käytännön ideoiksi käytännön lääkärille.

Mistä on kyse?