Live
Maaseudun tulevaisuustyöpaja: Pohjois-Karjala
tapahtumat

Maaseudun tulevaisuustyöpaja: Pohjois-Karjala

  • 25.04.2012 klo 09:00

ELY-keskukset ja maakuntaliitot järjestävät yhteistyössä alueensa toimijoiden sekä maaseutuverkoston ja Maaseutupolitiikan yhteistyöryhmän kanssa 15 alueellista maaseudun tulevaisuustyöpajaa. Sitra on mukana yhteistyössä tuoden kehittämistyön herätteeksi marras-tammikuussa järjestettyjen kasvutyöpajojen tuloksia ja kysyntälähtöisen ajattelun toimintatapoja.

Tulevaisuustyöpajoilla tuetaan alueellista ja paikallista strategiatyötä sekä saadaan alueiden tarpeet esiin valtakunnantason valmisteluun ja toisaalta käydään keskustelua eri alueille yhteisistä, maaseudun kehitykseen vaikuttavista asioista. Työpajojen tavoitteena on myös tunnistaa  tarpeita ja etsiä uusia paikallisia ideoita tulevaisuuden maaseudun kehittämiseen ja uuden ohjelmakauden valmisteluun sekä kehittämisohjelmien vaikuttavuuden lisäämiseen kuluvalla ohjelmakaudella.

Kohderyhmät: ELY-keskukset, maakuntaliitot, Maakunnan yhteistyöryhmien maaseutujaostot / maaseuturyhmät, Leader-toimintaryhmät, kunnat, elinkeinoyhtiöt, kylätoimijat sekä järjestöt ja muut alueelliset toimijat. 

Tapahtuma on kutsuvierastilaisuus.

Alueelliset tulevaisuustyöpajat osa maaseutuverkoston toimintavuotta 2012»

Mistä on kyse?