Live
Megatrendit 2020
Julkistustilaisuus

Megatrendit 2020

Miltä näyttää 2020-luku? Mitkä kehityskulut vaikuttavat voimakkaimmin tulevaisuuteemme ja minkälaisia jännitteitä eri megatrendien välillä on?

Uusi vuosi ja vuosikymmen käynnistettiin megatrendien parissa! Olemme päivittäneet suositun megatrendikatsauksemme ja lisänneet mausteeksi mukaan trendien välisiä jännitteitä sekä metatrendejä! Sitran Megatrendit 2020 -katsaus luo kokonaiskuvaa siitä, mihin kysymyksiin meidän pitäisi keskittyä tulevina vuosina.

Megatrendit 2020 -tilaisuudessa Megatrendit 2020 -selvityksen kirjoittaja, tulevaisuusasiantuntija Mikko Dufva kertoi, mitä Sitran megatrendit 2020 pitävät sisällään ja miten voit niitä hyödyntää. Lisäksi tilaisuudessa kuultiin Sitran uuden yliasiamiehen Jyrki Kataisen, Väestöliiton tutkimusjohtajan Anna Rotkirchin ja Ylen politiikan toimittajan Robert Sundmanin oivallukset selvityksestä. Lopuksi Yeboyah räppäsi kohti tulevaisuutta. Tilaisuuden juonsi Jenna Lähdemäki-Pekkinen.

You need to accept statistics-cookies to display content from Slideshare

Open cookie settings

Megatrendit 2020 9.1.2020 from Sitra the Finnish Innovation Fund

Esityksen jälkeen osallistujilla oli mahdollisuus keskustella megatrendeistä ja tutustua myös heikkoihin signaaleihin ja visioihin tulevaisuustorilla.

Lisämateriaalia ja aiempien vuosien megatrendikatsauksemme löytyvät Megatrendit-sivustolla.

Tilaisuutta seurattiin innokkaasti myös verkon kautta. Kisakatsomoita järjestettiin yli 140 yli 30 paikkakunnalla.

Mistä on kyse?