Live
Muutoksen menetelmien ideointi- ja käyttäjäymmärrystyöpaja
Työpaja

Muutoksen menetelmien ideointi- ja käyttäjäymmärrystyöpaja

Mikä yhteiskunnallista muutosta tekeviä ihmisiä liikuttaa? Entä millaista tukea tai käytännön työkaluja muutoksentekijät kaipaavat? Tällaisia kysymyksiä pohditaan Sitran ja Milttonin yhteisessä työpajassa, jonka antia käytetään Sitran uuden Muutoksen menetelmät -konseptin kehittämiseen yhteiskunnallisen muutoksen tueksi.

  • 15.11.2021 klo 14:00 - 16:00
  • Teams

Sitran Yhteiskunnallisen koulutuksen uudessa Muutoksen menetelmät -hankekokonaisuudessa kartoitetaan ja kehitetään menetelmiä vahvistamaan yhteiskunnan muutoskykyä. Osana hanketta Sitra ja Miltton suunnittelevat yhteistyössä kattokonseptin, jonka alla jaetaan jatkossa menetelmiä, tarinoita ja muita mahdollisuuksia yhteiskunnallisen muutoksen tueksi.

Konsepti luodaan yhdessä käyttäjien kanssa, ja tätä varten Sitra ja Miltton kutsuvat yhteiskunnallisesta muutoksesta kiinnostuneet verkkotyöpajaan maanantaina 15.11. klo 14-16. Työpajassa keskustellaan muun muassa siitä, mikä yhteiskunnallista muutosta tekeviä ihmisiä liikuttaa tai inspiroi, ja mitä työkaluja, menetelmiä tai muuta tukea muutoksentekijät kaipaisivat erityisesti Sitralta.

Haluaisitko osallistua työpajaan? Ota yhteyttä projektikoordinaattori Ella Rouheeseen (ella.rouhe@sitra.fi).

Mistä on kyse?