Live
Syventävä oppimistilaisuus: Muutoskyky muuttuneessa maailmantilanteessa
Verkkotapahtuma

Syventävä oppimistilaisuus: Muutoskyky muuttuneessa maailmantilanteessa

Tule syventämään osaamistasi muutoskykyyn liittyen ja jakamaan kokemuksiasi muiden oppijoiden kanssa pe 6.5. klo 9-10.30.

  • 06.05.2022 klo 09:00 - 10:30
  • Teams

Mistä yhteiskunnan muutoskyky oikein muodostuu ja miksi se on tärkeää? Mitä väliä muutoskyvyllä on, ja miten sitä voisi vahvistaa? Muun muassa näitä kysymyksiä pohditaan Sitran helmikuussa julkaisemassa kaikille avoimessa ja maksuttomassa Näkymiä muutoskykyyn -digikoulutuksessa.

Perjantaina 6.5. klo 9.00-10.30 järjestettävä Muutoskykylive on tilaisuus syventää omaa oppimista ja keskustella aiheesta yhdessä muiden kanssa. Sitran ja HAUS kehittämiskeskuksen yhdessä järjestämässä tilaisuudessa opitaan yhdessä lisää muutoskyvystä keskustelemalla koulutuksen teemoista asiantuntijavieraiden kanssa. Muutoskykylive järjestetään Teamsin välityksellä, ja se on avoin kaikille digikoulutuksen suorittaneille.

Tilaisuudessa ovat keskustelemassa koulutuksen teemoista asiantuntijavieraat valtiotieteiden tohtori Mikko Wennberg sekä HelsinkiMission toiminnanjohtaja Tuula Colliander. Toivomme myös osallistujilta aktiivista osallistumista keskusteluun.

Muutoskykyliveen voi ilmoittautua 1.5. mennessä digikoulutuksen lopussa, kohdassa Palaute ja todistus. Ilmoittautumislomakkeella voi lähettää jo etukäteen kysymyksiä tai aiheita keskusteltavaksi, mutta myös liven aikana on mahdollista kysyä kysymyksiä chatin välityksellä.

Mistä on kyse?